EUROLEAGUE

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Final-Four

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Final-Four

Η Euroleague ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για το Final-Four του Βερολίνου το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο του Μάη (13-15). Οι τιμές ξεκινούν από τα 165 ευρώ. Οι τρόποι να τα κάνετε δικά σας.

Ήρθε η ώρα για να κρατήσετε θέση για το καλύτερο Σαββατοκύριακο στον κόσμο του μπάσκετ.

Σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το Turkish Airlines Euroleague Final-Four του 2016, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γερμανία και στο Βερολίνο.

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να γίνουν μάρτυρες της μπασκετικής ιστορίας θα πρέπει να σπεύσουν στο www.f4tickets.com για την απόκτηση των εισιτηρίων, κρατώντας θέση σε αυτό το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το Final-Four του 2016 επιστρέφει στη γερμανική πρωτεύουσα, για αυτά τα ματς ζωής ή θανάτου, μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, το οποίος θα διεξαχθεί στο διάστημα 13 και 15 Μαΐου. Το τουρνουά θα συμπεριλαμβάνει ένα πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως την σπουδαία εμπειρία στο Turkish Airlines Euroleague Fanzone, αλλά και πολλά άλλα.

Οι τιμές των εισιτηρίων χωρίζονται σε οκτώ διαφορετικά επίπεδα, που κυμαίνονται από 165 ευρώ έως και τα 545 ευρώ, το οποίο συμπεριλαμβάνει και τα τέσσερα ματς του Final-Four. Τους δύο ημιτελικούς της πρώτης μέρας, τον μικρό τελικό και τον μεγάλο τελικό της δεύτερης μέρας. Επίσης, για τους ενδιαφερόμενους, υπάρχουν και τα σπέσιαλ V.I.P. εισιτήρια, με την φιλοξενία να χωρίζεται σε "χρυσή" και "ασημένια". Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο [email protected].

Όσοι ενδιαφέρονται για ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό πακέτο, μπορούν να βρουν επιλογές στο Detur. Οι επιλογές των εισιτηρίων μπορούν να αγοραστούν από την ιστοσελίδα Ticket2Final. Ο επίσης συνεργάτης της Euroleague, viagogo, θα παρουσιάσει τρόπους για τους φιλάθλους που θέλουν εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους.

Το γήπεδο Mercedes-Benz Arena, έχει χωρητικότητα 12.250 θέσεων και το 80% θα δοθεί στο κοινό. Θα κρατηθούν κάποια εισιτήρια, καθώς θα παραχωρηθούν 800 σε κάθε ομάδα που θα περάσει στο Final-Four.

To Final-Four επιστρέφει στο Βερολίνο για πρώτη φορά από το 2009, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά τις τέσσερις ομάδες που θα επιβιώσουν μέσα στην σεζόν, καταφέρνοντας να πάρουν την πρόκριση για το Final-Four. Αυτή θα είναι η τελική μάχη στην οποία και θα αναδειχθεί ο νέος Πρωταθλητής Ευρώπης.

Κάνε τώρα δικά σου τα εισιτήρια στο www.f4tickets.com !

Το γήπεδο που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Final-Four

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Final-Four
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Final-Four
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ