EUROLEAGUE

Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς

Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς
Ομπράντοβιτς

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς έθεσε τους παίκτες του προ των ευθυνών τους μετά την βαριά ήττα από τη Μπασκόνια, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει ξαναζήσει στην καριέρα του κάτι τέτοιο.

Στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπασκόνια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειχνε να έχει όρεξη για πλάκα παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ήταν πίσω με 17 πόντους διαφορά. Μετά το τελικό -34 ωστόσο ήταν άλλος άνθρωπος στην συνέντευξη τύπου .

" Αυτό που συνέβη σήμερα δε μου έχει συμβεί πολλές φορές στην καριέρα μου. Παίξαμε πολύ-πολύ άσχημα και η Μπασκόνια έκανε ένα τέλειο παιχνίδι. Μπήκαμε στον ρυθμό τους Προσπάθησα να ετοιμάσω την ομάδα μου, αλλά στο παρκέ δεν είδαμε τίποτα από αυτά που δουλέψαμε. Θα είναι ενδιαφέρον να δω πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες μου επειδή έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας" δήλωσε αρχικά ο Ομπράντοβιτς λίγες στιγμές αφότου είχε μόλις γνωρίσει την πιο βαριά ήττα της καριέρας του , για να συμπληρώσει στη συνέχεια: "Το μυαλό των παικτών μας είναι ακόμα στην περσινή σεζόν, ζουν στο πέρυσι. Ελπίζω τώρα όλοι να καταλάβουν ότι η πρόκριση στο Final Four δεν είναι κάτι απλό. Εγώ το ήξερα, αλλά κάποιο δεν το είχαν καταλάβει και αυτό είναι δική μου ευθύνη. Συγχαρητήρια στη Μπασκόνια, έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ".

Ο τεχνικός της Μπασκόνια, Σίτο Αλόνσο, δήλωσε από την πλευρά του: " Όλοι είχαμε μία καλή μέρα την δουλειά. Συνεχίσαμε να παλεύουμε ακόμα και όταν προηγηθήκαμε με 20 και 25 πόντους. Πρέπει πάντα να παίζουμε με αυτό τον τρόπο και να έχουμε αυτή τη νοοτροπία".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ