EUROLEAGUE

Ξέρω τι έκανες στο πρωτάθλημα σου

Ξέρω τι έκανες στο πρωτάθλημα σου

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε ήττα-σοκ από την Μάλαγα, Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ πέτυχαν εύκολες νίκες, ενώ η Μπασκόνια έχασε από την Τενερίφη. Τα όσα έκαναν οι 16 ομάδες στα πρωταθλήματα τους.

Αναλυτικά τα όσα έκαναν οι 16 ομάδες της EuroLeague στα τοπικά τους πρωταθλήματα, λίγο πριν την έναρξη (1-2/12) της 10ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Η Μπαρτσελόνα (προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού) γνώρισε ήττα-σοκ από την Μάλαγα, Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ πέτυχαν εύκολες νίκες, ενώ η Μπασκόνια έχασε από την Τενερίφη. Η Νταρουσάφακα (υποδέχεται τον Ολυμπιακό) θα αγωνιστεί την Δευτέρα (28/11).

Τα παιχνίδια για την 10η αγωνιστική της EuroLeague:

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

Oύνικς Καζάν - Αρμάνι Μιλάνο: Η Ούνικς Καζάν νίκησε εύκολα την Κάλεφ με 104-91, έχοντας για κορυφαίο τον Κίνο Κόλομ, ο οποίος μέτρησε 21 πόντους και 15 ασίστ στο παιχνίδι. Ήταν η έβδομη νίκη της σε οκτώ παιχνίδια. Η Αρμάνι Μιλάνο διέλυσε στο γήπεδο της την Πιστόια με το επιβλητικό 104-70 και παρέμεινε αήττητη στο ιταλικό πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ ο Φοντέικιο με 15 πόντους, νταμπλ-νταμπλ ο Ραντούλιτσα (14π, 11ρ).

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης: Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε την Μανρέσα με 96-70, έχοντας για κορυφαίους τους Γιουλ (24π, 6ασ) και Ντόνσιτς (12π, 7ασ). Η Φενέρμπαχτσε, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Πέρο Άντιτς (15π), διέλυσε με 91-57 την Μπαλικεσίρ. Στο ρελαντί ο Σλούκας.

Μπάμπεργκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η Μπάμπεργκ την Τρίτη (29/11) θα υποδεχθεί την Ράστα Βέχτα, ενώ η ΤΣΣΚΑ διέλυσε στην Μόσχα την Νίζνι με σκορ 105-78 και συνεχίζει αήττητη με ρεκόρ 7-0 στην VTB-League, έχοντας για κορυφαίο παίκτη της τον Ντμίτρι Κουλάγκιν με 15 πόντους και 3 ασίστ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αναντολού Εφές: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί την Δευτέρα (28/11) την Κιριάτ Γκατ. Η Εφές νίκησε δύσκολα την Μπελεντίγιε με 82-75 και το ρεκόρ της έφτασε στο 7-1 στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ισοβαθμεί στην κορυφή με την Φενέρμπαχτσε. Πρώτος σκόρερ ο Τόμας με 21 πόντους.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

Nταρουσάφακα - Ολυμπιακός: Ο ανώτερος Ολυμπιακός κυριάρχησε κόντρα στην ΑΕΚ, την οποία και νίκησε στο ΣΕΦ με 78-67. Οι Πειραιώτες έμειναν πρώτοι και αήττητοι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ ο "μπόμπερ" Λοτζέσκι με 17 πόντους (3/6τρ), νταμπλ-νταμπλ από τον Μπιρτς (12π, 10ρ). Η Νταρουσάφακα θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα (28/11) την Ουσάκ Σπορτίφ.

Ερυθρός Αστέρας - Ζάλγκιρις Κάουνας: Ο αήττητος στην Αδριατική Λίγκα, Ερυθρός Αστέρας, την Δευτέρα (28/11) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ολίμπια Λουμπλιάνας. Η Ζάλγκιρις Κάουνας νίκησε πολύ εύκολα (84-68) τη Λιέτουβος Ρίτας στο μεγάλο ντέρμπι του λιθουανικού πρωταθλήματος, φτάνοντας τις 12 συνεχόμενες νίκες!

Μπασκόνια - Γαλατάσαραϊ: Η Μπασκόνια υπέστη ήττα σοκ στην Βιτόρια, καθώς έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα από την Τενερίφη με σκορ 72-73, ύστερα από το tip-in του Μπεϊράν, ενώ νωρίτερα (στα 6'' πριν το τέλος) ο Μπομπουά είχε δώσει το προβάδισμα στους Βάσκους. Η Γαλατάσαραϊ, για την 8η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, δ ιέλυσε την Άνκαρα εκτός έδρας με 92-67, έχοντας για κορυφαίο τον Τίμπορ Πλάις με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ,

Mπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα (28/11, 19:00) τον Απόλλωνα Πατρών στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Η Μάλαγα ισοφάρισε το ματς με 3/3 βολές σχεδόν σε νεκρό χρόνο και στην παράταση νίκησε τη Μπαρτσελόνα 95-89! Μοιραίος ο Ράις, που έκανε ανόητο φάουλ στον Φογκ στο τέλος του κανονικού αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ