EUROLEAGUE

Ξεκινά η προπώληση των εισιτήριων για το Final Four

Ξεκινά η προπώληση των εισιτήριων για το Final Four

Η Euroleague ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης των εισιτήριων για το Final Four του Βερολίνου, την ώρα που έκανε τα αποκαλυπτήρια του logo του Final Four. Δείτε το εντυπωσιακό promo video της Euroleague.

Η παρουσίαση του σήματος του Final-4 σήμερα (19/11) στο Βερολίνο αποτελεί την έναρξη μια σειράς εκδηλώσεων που θα περιέχουν και την έναρξη της πώλησης των εισιτηρίων και θα συνεχιστούν μέχρι να στεφθεί ο επόμενος πρωταθλητής Ευρώπης στο Βερολίνο στις 15 Μαΐου.

Τώρα είναι η στιγμή να κλείσετε θέση στο 2015 Turkish Airlines Euroleague Final-4 στη Mercedes-Benz Arena στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο.

Το Final-4 του 2016, που θα διεξαχθεί στις 13 και 15 Μαΐου, παρουσιάστηκε επίσημα την Πέμπτη στο Βερολίνο σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο East Side Gallery, μια τοποθεσία αφιερωμένη στην ελευθερία, δίπλα στη Mercedes-Benz Arena, εκεί όπου οι 4 καλύτερες ομάδες θα παλέψουν για το τρόπαιο της Euroleague την άνοιξη.

Ο κ. Τζόρντι Μπερτομέου, πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής, o κ. Αντρέας Στρατζκόφσκι μόνιμος Γραμματέας της Συγκλήτου του Βερολίνου, o κ. Μίχαελ Χάπκα διευθυντής της AEG Operations και o πρώην πρωταθλητής της Euroleague Patrick Femerling και πρεσβευτής του Final-4 έκαναν την επίσημη παρουσίαση, η οποία περιελάμβανε την αποκάλυψη του σήματος του Final-4 και την ανακοίνωση την έναρξης της πώλησης των εισιτηρίων την άλλη βδομάδα.

Το σήμα του 2016 Final-4 παρουσιάστηκε στο Τείχος του Βερολίνου με μια εκδήλωση με γκράφιτι στην East Side Gallery. Σχεδιάστηκε από την Semiotik Design Agency, το σήμα ενώνει τις ψυχές του μπάσκετ και της πόλης του Βερολίνου, τις συνδυάζει σε αρμονία και στο στιλ του μοντερνισμού του Bauhaus Art School, το οποίο πρωτοπορεί στο μοντέρνο σχέδιο.

Ξεκινά η προπώληση των εισιτήριων για το Final Four

Η προπώληση των εισιτηρίων για τους σταθερούς πελάτες των ομάδων της Turkish Airlines Euroleague και οι συνδρομητές της Euroleague TV έχει ξεκινήσει και η πώληση στο κοινό θα ξεκινήσει την Τετάρτη 25 Νοέμβρη στις 12:00 το μεσημέρι στο f4tickets.com. Τα εισιτήρια προσφέρονται σε 8 διαφορετικές ζώνες τιμών, που κυμένονται από 165 μέχρι 545 ευρώ για κάθε πακέτο τεσσάρων αγώνων. Επιπροσθέτως υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε εισιτήρια premium με φιλοξενία VIP σε κατηγορίες Platinum, Gold και Silver. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το [email protected].

Για αυτούς που ψάχνουν ταξιδιωτικό πακέτο μπορούν να βρουν πολλές επιλογές στο Detur. Πωλούνται ήδη εισιτήρια στο σάιτ Ticket2Final. Η επίσημη αγορά της Euroleague, viagogo, θα προσφέρει και εναλλακτικούς τρόπους στους οπαδούς να βρουν εισιτήριο. Η Mercedes-Benz Arena χωράει 12.250 ανθρώπους και το 80% θα διατεθεί στο κοινό. Από αυτό το σύνολο φυλάσσονται 800 εισιτήρια σε διαφορετικές κατηγορίες για κάθε ομάδα που προκρίνεται.

Γι' αυτό κάθε οπαδός που θέλει να είναι εκεί θα πρέπει να βιαστεί και να προμηθευτεί εισιτήριο.

Τζόρντι Μπερτομέου, Πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Basketball

" Eίναι υπέροχο να επιστρέφω εδώ με το Final-4 το Βερολίνο σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο τη Mercedes-benz Arena. Το Βερολίνο θα είναι το κέντρο της αθλητικής κοινωνίας τον Μάϊο με τα μάτια του κόσμου από 5 ηπείρους να είναι καρφωμένα σε ένα από τα καλύτερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω την AEG και την πόλη του Βερολίνου που το κατέστησαν εφικτό και για τη φιλοξενία του, όπως επίσης και την Alba Berlin για τη συνεργασία της ώστε να φέρουμε το πάθος του Final-4 στους οπαδούς του Βερολίνου"

Αντρέας Στρατζκόφσκι, Μόνιμος Γραμματέας της Συγκλήτου του Βερολίνου

" Φέτος έχουμε διοργανώσει μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως ο τελικός του Champions League, τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος χάντμπολ και το Ευρωμπάσκετ. Το 2016 θα έρθουν και άλλες τέτοιες διοργανώσεις στο Βερολίνο όπως το Turkish Airline Euroleague Final-4. Το Βερολίνο έχει εξαιρετική ομάδα και παράδοση στους μπασκετικούς οπαδούς. Αυτό βοήθησε στην συνεργασία με τη Euroleague".

Mίχαελ Χάπκα, Διευθυντής της AEG Operations

" Είμαστε πολύ περήφανοι που το Final-4 επίστρέφει στο Βερολίνο το 2016. Η σημερινή παρουσίαση του σήματος ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση προς το Final-4 τον Μάϊο. Η Mercedes-Benz Arena θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει αυτό το απίστευτο γεγονός και θα παρέχει στους φίλους του μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη μια αξέχαστη εμπειρία".

Πάτρικ Φέμερλινγκ, Πρεσβευτής του Final-4 στο Βερολίνο

" Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινήσαμε τον δρόμο προς το Final-4 με αυτή την εναρκτήρια εκδήλωση εδώ στο Βερολίνο με την παρουσίαση του σήματος και της πώλησης των εισιτηρίων. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το Final-4 θα διεξαχθεί στο Βερολίνο το 2016 μαζί με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις. Σκοπεύω να είμαι καλός εκπρόσωπος και για τη Euroleague και για το Βερολίνο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ