EUROLEAGUE

Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με πολλές απουσίες ο Ολυμπιακός

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο - χωρίς Παπανικολάου και Μάντζαρη - Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), θέλοντας να διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας.

Κάθε αγώνας με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα είναι από μόνος του... βουνό. Τα πράγματα γίνονται όμως ακόμα πιο δύσκολα για μία ομάδα όταν έχει χτυπητές απουσίες, όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος ταξίδεψε στη Μόσχα χωρίς τους Παπανικολάου, Μάντζαρη και Τολιόπουλο (αλλά και τον Αγραβάνη που έχει τεθεί εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν) θέλοντας να διεκδικήσει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ το καλύτερο που μπορεί (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Με τις Ρεάλ, Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκόνα βρίσκονται δύο νίκες πίσω του αυτήτη στιγμή, ο Ολυμπιακός ξέρει ότι με νίκη στη Μόσχα ουσιαστικά θα "κλειδώσει" το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague. Αυτό βέβαια μόνο απλό δεν είναι όταν αντίπαλος είναι η πρωτοπόρος της EuroLeague ΤΣΣΚΑ, η οποία με δική της νίκη θα βρεθεί ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην πρώτη θέση ενόψει το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός (19:00)

Αναντολού Εφές - Χίμκι (19:45)

Μπασκόνια - Μπάμπεργκ (21:30)

Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (21:45)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ