EUROLEAGUE

Κερδίστε 3 συμμετοχές στο EuroLeague Escape Room

Κερδίστε 3 συμμετοχές στο EuroLeague Escape Room
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Θέλετε να κερδίσετε 3 συμμετοχές για το EuroLeague Escape Room, όπου θα λύσετε γρίφους με την παρέα σας για να αποδράσετε με το τρόπαιο της EuroLeague, αλλά θα μπείτε και στην κλήρωση για ένα ταξίδι στο Final Four της Κωνσταντινούπολης; Αν ναι, πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Τρίτη (21/02).

Το Turkish Airlines EuroLeague Escape Room άνοιξε τις πύλες του στις 23 Δεκεμβρίου , προσφέροντας μία μοναδικά διασκεδαστική εμπειρία στους λάτρεις του μπάσκετ και όχι μόνο. Μία πρωτοποριακή ιδέα στον τομέα των adventure games, την οποία μπορείτε να ζήσετε πηγαίνοντας στο χώρο του GAME OVER, στον 1ο όροφο του Village Shopping & more στου Ρέντη.

Το Turkish Airlines EuroLeague Escape Room είναι το πρώτο μεγάλο outdoor project της 24Media και του Sport24.gr, του Νο1 ελληνικού αθλητικού site, το οποίο συνεργάζεται με την Turkish Airlines EuroLeague και την κορυφαία εταιρεία δημιουργίας Escape Room, την GAME OVER, για να σας προσφέρει ένα καταπληκτικό σενάριο, όπου καλείστε να κλέψετε το κύπελλο της διοργάνωσης, όπως δηλαδή συμβαίνει και στο διαφημιστικό τρέιλερ της διοργάνωσης για τη σεζόν 2016-2017!

Δεν μιλάμε όμως απλά για μια εμπειρία, αλλά και για μια ευκαιρία, για μια τυχερή παρέα, να ζήσει από κοντά τη μαγεία της EuroLeague. Πώς; Όλοι οι συμμετέχοντες, εκτός από το να περάσουν καλά, λύνοντας γρίφους και κλέβοντας το τρόπαιο, προκειμένου να αποδράσουν από το δωμάτιο, μπαίνουν σε κλήρωση, όπου μία τυχερή παρέα 3-6 ατόμων θα ταξιδέψει από τις 18 έως τις 21 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει από κοντά το Final Four!

Οπότε, μην χάσετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Sport24.gr (μέχρι την Τρίτη 21/02 στις 12:00), όπου τρεις τυχεροί θα πάρουν την παρέα τους (έως 6 άτομα) και θα προσπαθήσουν να αποδράσουν από το EuroLeague Escape Room και φυσικά θα μπουν στην κλήρωση για το σπουδαίο έπαθλο, το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για το Final Four.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ