EUROLEAGUE

Καρύδας σε Σλούκα: "Έμαθα ότι με έψαχνες..."

Καρύδας σε Σλούκα: "Έμαθα ότι με έψαχνες..."

Την παραμονή του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Δημήτρης Καρύδας συνάντησε τον Κώστα Σλούκα για να δώσουν... συνέχεια στην πλάκα περί της πρόβλεψης του δημοσιογράφου της NOVA για τη Φενέρμπαχτσε (VIDEO).

Η ατάκα του Κώστα Σλούκα για τον Δημήτρη Καρύδα στη μικτή ζώνη της Stark Arena μετά το νικηφόρο ημιτελικό της Φενέρμπαχτσε επί της Ζάλγκιρις στον πρώτο ημιτελικό του Final Four έγινε γρήγορα... viral. Ο γκαρντ της τουρκικής ομάδας έκλεψε την παράσταση με την πλάκα που έκανε για μια πρόβλεψη του δημοσιογράφου της NOVA προ μερικών μηνών που ήθελε τους Πρωταθλητές Ευρώπης να απουσιάζουν από το Βελιγράδι.

Οι δυο τους συναντήθηκαν την παραμονή του τελικού, πριν από την προπόνηση της Φενέρμπαχτσε με τον Δημήτρη Καρύδα να λέει γελώντας στον Κώστα Σλούκα πως " έμαθα ότι με έψαχνες". Οι φιλοφρονήσεις έδιναν κι έπαιρναν εκατέρωθεν, με τον διεθνή γκαρντ να σχολιάζει πως " δεν σε βρήκα. Από χθες σκεφτόσουν τι θα μου πεις".

Όσο για τη νέα πρόβλεψη του δημοσιογράφου της NOVA; Ανέφερε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Όχι γιατί δεν θέλει αυτό να καταλήξει σε ελληνικά χέρια, αλλά με την ευχή να δώσει... συνέχεια στις ατυχείς προβλέψεις του.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 6'00'' του VIDEO της NOVA, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της EuroLeague:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ