EUROLEAGUE

Καλύτερο τριάρι στη EuroLeague; "Ο Σπανούλης"!

Καλύτερο τριάρι στη EuroLeague; "Ο Σπανούλης"!

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν η επιλογή του Σέρχιο Ροντρίγκεθ (και) στο ερώτημα: "ποιος είναι ο καλύτερος σμολ φόργουορντ στην ιστορία της EuroLeague;"! (VIDEO)

Μετά τους πόιντ γκαρντ και τους σούτινγκ γκαρντ έφτασε η σειρά οι παίκτες να ψηφίσουν και τον καλύτερο σμολ φόργουορντ στην ιστορία της EuroLeague. Και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν παρέκκλινε από την προτίμησή του στον... Βασίλη Σπανούλη, προκαλώντας μάλιστα και τα γέλια του "Kill Bill"!

Για την ιστορία, ο παίκτης που έλαβε τις περισσότερες ψήφους ήταν ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα (6), με τους Άντονι Πάρκερ (2), Ραμούνας Σισκάουσκας (1), Πιτ Μάικλ (2), Τόνι Κούκοτς (1) και φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη (1) να έπονται.

Δείτε αναλυτικά τι ψήφισαν οι Σπανούλης - Μάντζαρης από πλευράς Ολυμπιακού, οι Καλάθης - Λοτζέσκι από τον Παναθηναϊκό, οι Ροντρίγκεθ - Χριάπα από την ΤΣΣΚΑ, οι Λάζιτς - Φελντέιν από τον Ερυθρό Αστέρα, οι Τάιους - Παραχούσκι από τη Μακάμπι, οι Μπαλμπάι - Μπατούκ από την Εφές, οι Ερτέλ - Κόπονεν από τη Μπαρτσελόνα, οι Τζένκινς - Χάνικατ από την Χίμκι, οι Σλούκας - Μέλι από την Φενέρμπαχτσε, οι Μπομπουά - Βόιτμαν από τη Μπασκόνια, οι Γιανκούνας - Ουλανόβας της Ζάλγκιρις, οι Σουάρεθ - Νέντοβιτς από τη Μάλαγα και οι Ζήσης - Μίτροβιτς της Μπάμπεργκ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ