EUROLEAGUE

Και ο Στρατός στο Sinan Erdem Dome!

Και ο Στρατός στο Sinan Erdem Dome!
EUROKINISSI SPORTS

Πολύ αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Sinan Erdem Dome, λίγες ώρες πριν την έναρξη των ημιτελικών του Final Four της EuroLeague.

Η Κωνσταντινούπολη είναι μία από τις πραγματικά υπέροχες πόλεις του κόσμου, δεν είναι όμως και η πλέον ασφαλής τα τελευταία χρόνια. Γι' αυτό και οι Τούρκοι προσπαθούν πραγματικά σκληρά, ώστε το Final Four της EuroLeague να διεξαχθεί χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Φτάσαμε στο Sinan Erdem Dome στη 1μ.μ. το μεσημέρι της Παρασκευής, αρκετές ώρες δηλαδή πριν το τζάμπολ του ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αρκετά μακριά από το γήπεδο, είδαμε άνδρες του Στρατού να περπατούν με τα όπλα τους στο χέρι, ενώ όσο περισσότερο πλησιάζαμε στο "σπίτι" του Final Four, τόσο πιο έντονες ήταν οι εικόνες με υδροφόρες, ειδικά θωρακισμένα και βαριά οχήματα να κλείνουν εισόδους προς τους περιβάλλοντες χώρους του σταδίου, πολλοί αστυνομική και κιγκλιδώμαατα σε κάθε σημείο.

Οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα το Final Four και ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά, αν και στο πιο κεντρικό σημείο της Κωνσταντινούπολης, την πλατεία Τακσίμ, έγιναν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής σοβαρά επεισόδια που άφησαν δυο φίλους του Ολυμπιακούς τραυματίες από επίθεση Τούρκων οπαδών.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ