EUROLEAGUE

Και εγένετο το 7DAYS Eurocup

Και εγένετο το 7DAYS Eurocup

Στα πλαίσια της κλήρωσης που διεξάγεται στη Βαρκελώνη ανακοινώθηκε ότι το ελληνικό 7DAYS είναι επίσημα name partner του Eurocup. Για τα επόμενα τρία χρόνια η διοργάνωση θα ονομάζεται 7DAYS Eurocup!

Είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική εταιρία προχωρά σε μια τόσο σημαντική χορηγική συμφωνία στο χώρο του αθλητισμού. Επίσης το 7DAYS γίνεται το πρώτο καταναλωτικό προϊόν που συνεργάζεται ως name partner με την Euroleague.

Ο βασικός ιδιοκτήτης και CEO της Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος δήλωσε: "Η 7DAYS είναι περήφανη για αυτή η συμφωνία. Είναι το τέλειο timing για να γίνουμε συνεργάτες. Είναι σημαντικό να βρίσκεις συνεργάτες με ίδιους στόχους και προσδοκίες. Σαν εταιρία στηρίζουμε το μπάσκετ, το κάναμε και παλιότερα με δύο ομάδες στην Ελλάδα. Το όραμα μας είναι να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια αυτή τη συνεργασία. Απευθυνόμαστε σε μια τεράστια αγορά. Θέλουμε να καλοσωρίσουμε τις ομάδες που είναι μέλη της οικογένειας της Euroleague και δεσμευόμαστε να δουλέψουμε για την από κοινού ανάπτυξη των διοργανώσεων".

Από τη μεριά του ο Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε: "Δεν μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο ξεκίνημα για τη νέα σεζόν. Έχουμε ένα πολύ καλό προϊόν να παρουσιάσουμε και μια πολύ μεγάλη εταιρία να μας υποστηρίζει, έναν νέο συνεργάτη, την 7DAYS, η οποία εμπιστεύεται την Euroleague για να συνδεθεί με τους φιλάθλους".

Να σημειωθεί ότι η Chipita είχε δώσει παλαιότερα το όνομα της και στον Πανιώνιο, στα μέσα της δεκαετίας του '90.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ