EUROLEAGUE

Ίβκοβιτς: "Δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες"

Ίβκοβιτς: "Δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο κόουτς του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς. Αναλυτικά τι δήλωσε...

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς από την παρουσία των παικτών του.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ότι οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν ένα μέρος των πραγματικών τους δυνατοτήτων...

" Το παιχνίδι μας βγήκε σε πολλά από όσα είχαμε πει. Είναι μία μεγάλη νίκη, κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι τώρα. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Η Καντού έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια και εμείς αναγκάσαμε την περιφέρεια τους να σουτάρουν 5/26.

Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τρέξαμε. Κερδίσαμε δίκαια και δείξαμε κάτι από τις πραγματικές ικανότητες της ομάδας. Ποτέ δεν με ενδιαφέρει η διαφορά πόντων, αυτό που με ενδιέφερε πάντα είναι να προκριθούμε".

Τρινκιέρι: "Μοναδικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός"

Ο τεχνικός της Καντού, Αντρέα Τρινκιέρι τόνισε από την πλευρά του: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό έκανε ένα μοναδικό παιχνίδι. Εμείς κάναμε διαφορετικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο. Ήμασταν κακοί στην άμυνα και δεν σκοράραμε στα ανοιχτά σουτ.

Το γκρουπ είναι περίεργο και όλα είναι... στο τραπέζι. ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ καλό ματς. Μάλλον θα πρέπει να δούμε την σφαίρα για να μάθουμε ποιος θα μείνει εκτός...".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ