EUROLEAGUE

Ίβκοβιτς: "Χρειαζόμαστε εμπειρίες και χρόνο"

Ίβκοβιτς: "Χρειαζόμαστε εμπειρίες και χρόνο"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στάθηκε στην απώλεια της συγκέντρωσης των παικτών του στο δ' δεκάλεπτο και ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται εμπειρίες και χρόνο. Ιβάνοβιτς: "Είδα την Κάχα που θέλω"

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προστάτευσε την ομάδα του και ξεκαθάρισε πως χρειάζεται χρόνο και εμπειρίες για να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.

"Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και μια πολύ καλή ευκαιρία για τη νεανική μου ομάδα να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι, η άμυνα μας ήταν καλύτερη", υπογράμμισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην αρχική του τοποθέτηση.

ΒΙΤΟΡΙΑ, αποστολή: Βασίλης Δελής

Όσον αφορά τη συνέχεια του αγώνα, ο Ντούντα επισήμανε: "Στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε τη συγκέντρωση, η άμυνα μας δεν ήταν στο καλύτερο επίπεδο και δεχθήκαμε εύκολα καλάθια, ενώ τα ποσοστά μας στην επίθεση δεν ήταν καλά. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται εμπειρίες και χρόνο.

Για τρία δεκάλεπτα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά όπως είπα αυτή η ομάδα έχει τόσους νέους παίκτες και δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά για τα λάθη. Είμαι αισιόδοξος, αλλά όπως έχω πει αυτή η ομάδα θα είναι έτοιμη τον Ιανουάριο".

Ιβάνοβιτς: "Είδα την Κάχα που θέλω"

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς επισήμανε: "Στο α' ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Από το γ' δεκάλεπτο και μετά όμως ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Σταδιακά είδα την Κάχα που θέλω να βλέπω. Καταφέραμε να πάρουμε στο τέλος τη νίκη αλλά θέλουμε αγώνα με τον αγώνα να βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ