EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Η άμυνά μας ήταν το κλειδί"

Ιβάνοβιτς: "Η άμυνά μας ήταν το κλειδί"
Ιβάνοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Χίμκι Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε πως η άμυνα της ομάδας του ήταν το κλειδί για το 98-66 επί του Ολυμπιακού με τον διεθνή Φιλανδό γκαρντ Πέτερι Κοπόνεν έκανε λόγο για τέλεια δουλειά.

Η εξαιρετική άμυνα των παικτών της Χίμκι και η υπομονή στην επίθεση ήταν τα δύο στοιχεία σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του επί του Ολυμπιακού με το ευρύ 98-66.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής της ρωσικής ομάδας δήλωσε μετά τη νίκη της Χίμκι επί του Ολυμπιακού: "Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Απόψε παίξαμε πολύ καλή άμυνα και στην επίθεση είχαμε καλή κυκλοφορία, υπομονή και σουτάραμε πολύ καλά.

Το κλειδί για τη νίκη ήταν η άμυνά μας και το γεγονός ότι οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι σε αυτό που έπρεπε να κάνουν. Τώρα αυτό που μας νοιάζει είναι το επόμενο παιχνίδι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και η πρόκριση στα προημιτελικά. Άλλωστε πιστεύουμε στην πρόκριση".

Κι όσο για τον διεθνή Φιλανδό γκαρντ Πέτερι Κοπόνεν τόνισε: "Δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά απόψε κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση. Ακολουθήσαμε τέλεια το πλάνο που μας έδωσε ο προπονητής μας. Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όλοι το ήξεραν και κάναμε τέλεια την δουλειά μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ