EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: ''Δεν ήταν η βραδιά μας''

Ιβάνοβιτς: ''Δεν ήταν η βραδιά μας''
INTIME SPORTS

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του κόντρα στην Μπαρτσελόνα,κυρίως στο πρώτος μέρος. Τι είπε για την διακοπή και το ντεμπούτο του ΝτεΜάρκου Νέλσον.

Η Μπαρτσελόνα υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη εντός έδρας ήττα του στην Euroleague και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε με νόημα πως ''όταν αφήσεις αυτή την ομάδα να παίξει εύκολα ισοδυναμεί με αυτοκτονία''.

"Δεν ήταν η βραδιά μας. Δεν παίξαμε όπως πίστευα ότι μπορούμε να παίξουμε, με εξαίρεση την τρίτη περίοδο. Στο πρώτο ημίχρονο ότι κάναμε το κάναμε λάθος. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα με το επιθετικό ριμπάουντ της Μπαρτσελόνα

Φέτος η Μπαρτσελόνα είναι από τις καλύτερες ομάδες που παίζουν στην Ευρωλίγκα. Έχει πολύ καλούς παίκτες που θυμούνται από μνήμης πώς να παίξουν. Όταν αφήσεις αυτή την ομάδα να παίξει εύκολα ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Είμαστε στο ίδιο γκρουπ και έχουμε άλλα δύο παιχνίδια μεταξύ μας, θα δούμε τι θα συμβεί" είπε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Για το ντεμπούτο του ΝτεΜάρκους Νέλσον και για τη διακοπή, ο Μαυροβούνιος κόουτς ανέφερε: "Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο με τη διακοπή λόγω βόμβας. Ο ΝτεΜάρκους μπορεί να πάρει σιγά – σιγά ρυθμό και ήταν από τα καλά μας στοιχεία στο ματς".

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε από την πλευρά του: ''Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη. Σ’ ένα παιχνίδι που κυριαρχήσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Με εξαίρεση την τρίτη περίοδο που χρειάστηκε να προσπαθήσουμε για να ξαναπάρουμε τα ηνία. Επρόκειτο για ένα διαφορετικό παιχνίδι αφού ο Παναθηναϊκός δεν είχε τον Διαμαντίδη, αλλά τελικά μπορέσαμε να πετύχουμε άλλη μία νίκη. Τερματίσαμε στην πρώτη θέση και είμαστε ικανοποιημένοι''.

Αναφορικά στη διακοπή, ο Καταλανός κόουτς τόνισε: ''Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην καριέρα μου κάτι τέτοιο. Ήταν περίπου πενήντα τα λεπτά της διακοπής. Μας κόστισε λιγάκι πνευματικά και σωματικά να μπούμε και να ξαναρχίσουμε. Θεωρώ ότι μετά την ειδοποίηση για τη βόμβα η αστυνομία έδρασε γρήγορα και σωστά και είμαι ικανοποιημένος που το κοινό επέστρεψε για να δει τον αγώνα. Εμείς είμαστε άνθρωποι που παίζουμε για τον κόσμο''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ