EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Ύστερα από τρεις σερί ήττες είχαμε υψηλό κίνητρο"

Ιτούδης: "Ύστερα από τρεις σερί ήττες είχαμε υψηλό κίνητρο"

Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην σοβαρότητα που έδειξε η ΤΣΣΚΑ στο ματς, ενώ ο Γιάσμιν Ρέπεσα αισθάνθηκε ντροπή για την απογοητευτική εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων, μετά το τέλος της αναμέτρησης ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αρμάνι Μιλάνο (101-64).

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): "Είχαμε στο ματς δύο ομάδες με διαφορετικό κίνητρο, αλλά θα ήθελα να μιλήσω καθαρά για την ομάδα μου. Ερχόμασταν από τρεις σερί ήττες στην Ευρωλίγκα. Τρία άσχημα αποτελέσματα. Θέλαμε να επανέλθουμε στις νίκες, στα υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ξεκινήσαμε το ματς έχοντας υψηλό κίνητρο. Ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα, ενώ βρήκαμε και ρυθμό στο κομμάτι του σκορ. Παίξαμε με σοβαρότητα και σεβαστήκαμε το παιχνίδι από την αρχή έως και το τέλος του. Προηγηθήκαμε με 20 πόντους διαφορά σχεδόν από το ξεκίνημα και διατηρήσαμε το προβάδισμα μας σε υψηλά επίπεδα. Προς το τέλος κάπως χαλαρώσαμε, αλλά αυτό ήταν κάπως λογικό να συμβεί, αφού η διαφορά είχε εκτοξευθεί. Ήμασταν καλύτερη ομάδα απόψε, φτάσαμε δίκαια στην νίκη".

Γιάσμιν Ρέπεσα (Αρμάνι Μιλάνο): "Ντρέπομαι για την εικόνα μας, ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά. Κάναμε ακριβώς τα αντίθετα, από αυτά που θέλαμε να κάνουμε στο γήπεδο. Είπαμε να πιέσουμε στην άμυνα, να αποφύγουμε τα λάθη και εμείς κάναμε τα αντίθετα. Τους αφήσαμε να τρέξουν και να βάλουν εύκολα καλάθια, οπότε βρήκαν ψυχολογία. Είμαι απογοητευμένος. Ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους μας, ήμασταν απαράδεκτοι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ