EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Τίποτα δεν θα μας χαριστεί!"

Ιτούδης: "Τίποτα δεν θα μας χαριστεί!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ιτούδης συνεχάρη τους παίκτες του για την αφοσίωσή τους στον στόχο του Final Four από την αρχή της χρονιάς και ξεκαθάρισε ότι τίποτα δεν πρόκειται να χαριστεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 71-78 στο Βελιγράδι, έκανε το 3-0 στη σειρά με τους Σέρβους και πλέον περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final Four!

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την επιτυχία της "ομάδας του στρατού" και την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου: "Σέβομαι το ίδιο το παιχνίδι και τον εκάστοτε αντίπαλό μου. Γνωρίζουμε καλά ότι τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί σε αυτή τη διοργάνωση! Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για την προσπάθεια. Έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρέπει, όμως, να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου.

Παρά το γεγονός ότι παραταχθήκαμε με σημαντικές απουσίες, όπως ο Φρίλαντ, ο Χριάπα και ο Κορόμπκοφ, η σημερινή νίκη ήταν θέμα των παικτών μου! Έδειξαν χαρακτήρα μπροστά σε ένα απίστευτο κοινό, που βάζει πίεση στον αντίπαλο. Οι παίκτες μου έδειξαν αφοσίωση στην προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Ίσως είναι για εσάς και εμένα που το λέω, όμως δεν είναι. Όλο το σταφ της ΤΣΣΚΑ έκανε εξαιρετική προσπάθεια στον δρόμο για το Φάιναλ Φορ. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ