EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Περιμέναμε ότι θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός"

Ιτούδης: "Περιμέναμε ότι θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός"

Η ΤΣΣΚΑ δεν άφησε τον Ολυμπιακό να τρέξει, προκάλεσε πολλά λάθη, κράτησε χαμηλά τα δικά της και αυτά ήταν τα "κλειδιά" της νίκης μέσα στο ΣΕΦ σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μοίραζε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ. Διαβάστε ακολούθως τι είπαν ο προπονητής της ρωσικής ομάδας αλλά και ο κορυφαίος παίκτης της, ο Νάντο Ντε Κολό.

Δημήτρης Ιτούδης

"Νομίζω ότι συνολικά ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο. Δείξαμε αποφασιστικότητα από την πρώτη στιγμή, γνωρίζοντας τι θα αντιμετωπίζαμε εδώ πέρα. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με πολύ συγκεκριμένες ιδέες στο τι κάνει στο γήπεδο. Εχουν αλλάξει κάποια πράγματα φέτος, τρέχουν περισσότερο, είναι πιο σκληροί στα ριμπάουντ και προσπαθούν να μην κάνουν λάθη. Ήμασταν κυρίαρχοι σε αυτούς τους τομείς και δεν τους αφήσαμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο, υποχρεώσαμε τους καλύτερους παίκτες τους να κάνουν λάθη, όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ένας από τους καλύτερους που υπάρχουν.

Νομίζω ότι ήμασταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο. Είπα στους παίκτες μου ότι ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει, έχει σπουδαία ομάδα και είναι χτισμένος για να πάει στο Final Four, οπότε το περιμέναμε αυτό. Προσέξαμε όμως τη μπάλα και όσα είπαμε στα αποδυτήρια έγιναν και στο γήπεδο. Όταν δεν κάνουμε λάθη, μπορούμε να κάνουμε σπουδαίες φάσεις. Αμυντικά, επίσης, ήμασταν καλοί. Δεν επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να τρέξει. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, είχαν σπουδαία συνεισφορά, όλοι τους".

Νάντο Ντε Κολό

"Γνωρίζαμε πριν από το ματς ότι θα ήταν δύσκολο. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά ο Ολυμπιακός επέστρεψε. Είναι σπουδαία ομάδα. Εγώ προσπαθώ να κάνω πάντα το καλύτερο για την ομάδα. Ξέραμε ακριβώς τι χρειαζόμασταν να κάνουμε ως ομάδα. Όλοι οι παίκτες έχουν τους ρόλους τους και αυτό είναι σημαντικό, να παίζουμε ως ομάδα. Απόψε έπρεπε να είμαι επιθετικός. Ήταν δύσκολο παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ