EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Παίξαμε καλό μπάσκετ, κυριαρχήσαμε"

Ιτούδης: "Παίξαμε καλό μπάσκετ, κυριαρχήσαμε"

Τα λάθη του Δημήτρη Ιτούδη ήταν το μόνο στοιχείο που προβλημάτισε τον Δημήτρη Ιτούδη από την εύκολη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Μπάμπεργκ.

Η ΤΣΣΚΑ ήταν επιβλητική παρά την απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς και νίκησε δια περιπάτου τη Μπάμπεργκ, παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση της κατάταξης της EuroLeague έπειτα από 18 αγωνιστικές. Έπειτα από τέτοια εμφάνιση ο Δημήτρης Ιτούδης φυσικά και δεν είχε λόγο να έχει κάποιο παράπονο από τους παίκτες του...

Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα:

Δημήτρης Ιτούδης:Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, επειδή ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε καλό μπάσκετ και κυριαρχήσαμε. Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν αυτό που είδαν όλοι. Νομίζω ότι είναι το τέταρτο συνεχόμενο ματς που η ομάδα έχει ρυθμό. Μου αρέσει η ανταγωνιστικότητα. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί απόψε και καταφέραμε να κρατήσουμε μία από τις καλύτερες επιθέσεις στους 64 πόντους. Σε κάποιες περιπτώσεις, πάντως, ήμασταν και τυχεροί, αφού είχαν κάποια ελεύθερα σουτ και δεν μας τιμώρησαν. Το μόνο κακό αποψινό στοιχείο ήταν τα λάθη μας, κάναμε πάλι πολλά και είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Αυτό ήταν το μόνο που δεν μου άρεσε, αφού όλα τα υπόλοιπα ήταν τέλεια. Στο μπάσκετ είναι δύσκολο να κάνεις το τέλειο παιχνίδι. Είναι παιχνίδι λαθών, όσο λιγότερα κάνεις, τόσο καλύτερα παίζεις”.

Αντρέα Τρινκέρι:Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ, άξιζε τη νίκη. Ήταν απλά καλύτερη. Δεν μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε στον τομέα της σκληράδας. Προσπαθήσαμε αλλά στο τέλος πιστεύω ότι χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και εκτός έδρας, και ιδιαίτερα στη Μόσχα, όταν δεν σκοράρεις με συνέπεια, αυτά τα σουτ πρέπει να τα βάζεις. Μετά χάσαμε το μομέντουμ, εκνευριστήκαμε, κάναμε κάποια αμυντικά λάθη. Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε πάντως, αλλά δεν ήταν αρκετό”.

Νάντο Ντε Κολό:Όπως είπε και ο κόουτς πριν από το παιχνίδι, έπρεπε να έχουμε σταθερό ρυθμό και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αυτό κάναμε απόψε. Νομίζω ότι όλοι έπαιξαν καλά. Μοιράσαμε τη μπάλα και παίξαμε επιθετικά στην άμυνα, ακόμα και χωρίς τον Μίλος”.

Μάοντο Λο:Νομίζω ότι δεν είχαμε αρκετή ενέργεια. Κάναμε κάποια απλά λάθη, δώσαμε πολλούς αιφνιδιασμούς και όταν παίζεις με τόσο καλή ομάδα, τέτοια πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν. Κάναμε πολλά πνευματικά λάθη και αυτά δεν πρέπει να γίνονται απέναντι σε τόσο καλή ομάδα”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ