EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Καλό το 2-0, αλλά θα πάμε να καθαρίσουμε στη Βιτόρια"

Ιτούδης: "Καλό το 2-0, αλλά θα πάμε να καθαρίσουμε στη Βιτόρια"

Έτοιμος να δει την ομάδα του να παίρνει την πρόκριση στη Βιτόρια δήλωσε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρης Ιτούδης.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δυσκολεύτηκε στο Game 1, δυσκολεύτηκε και στο Game 2 , όμως πήρε δυο νίκες απέναντι στην εξαιρετικά προετοιμασμένη Μπασκόνια και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκρισή της στο Final Four. Ο Δημήτρης Ιτούδης κράτησε χαμηλά τη μπάλα και εξήγησε τι συνέβη στο φινάλε, όταν ο Χίγκινς γλίστρησε και ο Μπομπουά έβαλε τρίποντο για την ισοφάριση, πριν καθαρίσει ο Κάιλ Χάινς με επιθετικό ριμπάουντ και 2/2 βολές.

" Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το 2-0. Δεν μας δίνει την πρόκριση, όμως είναι μια καλή αρχή. Αυτό έπρεπε να κάνουμε, να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας και να πάρουμε τις δυο νίκες. Είχαμε τον έλεγχο, κάναμε ένα επί μέρους 9-2 στο τέλος του πρώτου μέρους και ξεκινήσαμε το δεύτερο με καλή άμυνα, με περισσότερη συνέπεια στην άμυνα. Η Μπασκόνια έβαλε κάποια μεγάλα σουτ, είχε 11 τρίποντα στο πρώτο ματς και 12 απόψε. Τα περισσότερα ήταν με άμυνα" σχολίασε ο προπονητής της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και συνέχισε λέγοντας πως: " Στην τελευταία φάση ο Χίγκινς γλίστρησε. Στη συνέχεια όμως βγάλαμε την κρίσιμη φάση, ο Κάιλ Χάινς πήρε το ριμπάουντ για τους νικητήριους πόντους. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτές τις φάσεις που υπάρχει πίεση, θα το κάνουμε βλέποντας τις λεπτομέρειες στο βίντεο. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο στη Βιτόρια, έχουμε όμως χαρακτήρα, θέληση και τους παίκτες για να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Ισπανία".

Ο Μίλος Τεόντοσιτς, από την πλευρά του, είπε πως: " Το σημαντικότερο ήταν να πάρουμε τη νίκη. Ίσως και να ήμασταν λίγο τυχεροί στο φινάλε. Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε από το 2-0, πρέπει να πάμε στη Βιτόρια και να κερδίσουμε και στον τρίτο αγώνα. Ίσως εκεί να είμαστε λίγο πιο χαλαροί, ώστε να παίξουμε λίγο καλύτερα από το γήπεδό μας όπου υπήρχε πίεση. Θα δούμε. Θα ξεκουραστούμε και θα πάμε στη Βιτόρια προετοιμασμένοι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ