EUROLEAGUE

Ισοφάρισε η Γαλατάσαραϊ

Ισοφάρισε η Γαλατάσαραϊ

Με ηγέτη τον Βλαντιμίρ Μίτσοβ η Γαλατάσαραϊ επιβλήθηκε με 73-63 της Αναντολού Εφές και έφερε στα ίσα την σειρά των προημιτελικών. Προκρίθηκε στα ημιτελικά με "sweep" η Μπεσίκτας κόντρα στην Γκαζιαντέπ του Δέδα.

Η Γαλατάσαραϊ δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επιβλήθηκε με 73-63 της Αναντολού Εφές και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των προημιτελικών του Τουρκικού Πρωταθλήματος.

Η "Τσιμ-Μπομ" ήταν ανώτερη από το ξεκίνημα του αγώνα, διατηρώντας πάντα ένα μικρό προβάδισμα, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 38-33. Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναντολού Εφές θέλησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε τελικά να αποτρέψει την ήττα, με την Γαλατάσαραϊ να πανηγυρίζει τη νίκη.

Ο Βλαντιμίρ Μίτσοβ με 18 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Σινάν Γκιουλέρ να προσθέτει 13 πόντους και τον Τίμπορ Πλάις 12 πόντους και 10 ριμπαόυντ. Για την Αναντολού Εφές, ο Μπράιαντ Ντάνστον είχε 15 πόντους και ο Ντέρικ Μπράουν 14 πόντους.

Προκρίθηκε η Μπεσίκτας

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπεσίκτας επιβλήθηκε εκτός έδρας με 70-77 της Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα και προκρίθηκε με "sweep" (2-0) στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος.

Ο Ερλ Κλαρκ με 21 πόντους ήταν ο κορυφαίο των νικητών, με τον Ντι Τζέι Στρόμπερι να προσθέτει 11 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Μάρκους Ντέτνμον και ο Μάρκους Χέισλιπ είχαν από 20 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ