EUROLEAGUE

Ο απολογισμός της βραδιάς στην Euroleague

Ο απολογισμός της βραδιάς στην Euroleague

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ήταν συγκλονιστικός κόντρα στη Μακάμπι, η Ρεάλ επέστρεψε στις επιτυχίες, η Μπάγερν "προσγείωσε" τη Χίμκι και ο Παναθηναϊκός υπέταξε την Καρσίγια. Δείτε ό,τι έγινε απόψε στην Euroleague!

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση στη Euroleague, με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής στη regular season του θεσμού. Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, οι "πράσινοι" σημείωσαν την πρώτη τους εφετινή νίκη μετά το 85-73 επί της Καρσίγιακα, σε ένα παιχνίδι όπου ο Τζέιμς Γκιστ και ο Νικ Καλάθης έκαναν ατομικά ρεκόρ .

Από 'κει και πέρα, η Αναντολού Εφές κατάφερε τελικά να κερδίσει με 89-73 την Αρμάνι και να κάνει με αυτό τον τρόπο το "2 στα 2" στη διοργάνωση. Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Τζον Ντίμπλερ ήταν... ασταμάτητος.

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Λιμόζ, η οποία πέρασε αλώβητη από την έδρα της Τσεντεβίτα. Οι πρωταθλητές Γαλλίας επικράτησαν με 84-80 κι έτσι υποχρέωσαν τους Κροάτες στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους.

Έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς η Μάλαγα "πάγωσε" το Τελ Αβίβ και κερδίζοντας με 93-82 την Μακάμπι έκανε το 2/2. Αντίθετα οι Ισραηλινοί δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν την έδρα τους κι έτσι συνεχίζουν χωρίς νίκη στο θεσμό.

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Χίμκι με 69-60 στο Audi Dome, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στην εφετινή Euroleague! Από την άλλη πλευρά, αυτή ήταν η πρώτη ήττα των Ρώσων στη διοργάνωση, μια εβδομάδα μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ.

Στο τελευταίο, χρονικά, ματς της βραδιάς, η Ρεάλ δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στον Ερυθρό Αστέρα! Η "Βασίλισσα" προηγήθηκε 50-18 στο 17' κι εν τέλει επικράτησε με 98-71 στο Barclaycard Center, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στην Euroleague!

Η κατάταξη των ομίλων

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ