EUROLEAGUE

Η άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης

Η άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπου περισσότεροι από 2.000 οπαδοί των "ερυθρολεύκων" τους υποδέχτηκαν! Δείτε VIDEOS από το Sport24.gr...

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Ευρωλίγκα για τρίτη φορά στην ιστορία του και δεύτερη διαδοχική στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Πειραιώτες έγιναν με αυτόν τον τρόπο η τρίτη ομάδα μαζί με τις Γιουγκοπλάστικα (τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που κάνουν το repeat.

Δείτε το Live της άφιξη του Ολυμπιακού στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο Λονδίνο...

Δείτε εικόνες από την άφιξη του Ολυμπιακού, με τους παίκτες της ομάδας να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο την κατάκτηση του τροπαίου...

Ο κόσμος των "ερυθρολεύκων" δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", καθώς περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την άφιξη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν στην Ελλάδα με πτήση τσάρτερ από το Λονδίνο στις 19:00 και λίγο μετά τις 19:15 έκαναν την εμφάνιση τους με το πούλμαν. Οι ψιχάλες δεν χάλασαν την διάθεση των οπαδών, οι οποίοι χειροκροτούσαν και φώναζαν συνθήματα για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Το πούλμαν "άνοιξε" σιγά - σιγά τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να περάσει. Οι οπαδοί των Πειραιωτών αποθέωναν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να κρατάει στα χέρια του το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης κι ενώ ήταν καθισμένος δίπλα στον οδηγό.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες τον κόσμο που βρέθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη να χαιρετάει τους φιλάθλους της ομάδας που θέλησε να τους χειροκροτήσει και πήγε μέχρι το αεροδρόμιο.

Στη συνέχεια, άνοιξε η οροφή του πούλμαν με τον Πέρο Άντιτς και τον Κώστα Παπανικολάου να είναι οι πρώτοι που βγήκαν, κρατώντας το Κύπελλο. Ακολούθησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Τζος Πάουελ και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Ο Γιώργος Πρίντεζης που πήρε το Κύπελλο και άκουσε τον κόσμο να φωνάζει το όνομα του έκανε μαζί με τους οπαδούς "όλε, όλε". " Χαλάλι, είναι μοναδικές στιγμές αυτό που ζούμε. Είναι πολύ θετικό αυτό να δίνουμε χαρά στον κόσμο", είπε ο Έλληνας φόργουορντ, ενώ για την διαφορά των 17 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο τόνισε: " Πάντα το πιστεύαμε και έχει ξαναγίνει. Έγινε νωρίς και είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε".

Έπειτα, οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με τους φιλάθλους φώναζαν το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Γιώργο έλα, μας έχει πιάσει τρέλα!". Ο Έλληνας τεχνικός των Πειραιωτών έβγαλε λίγο το κεφάλι του έξω με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να τον παροτρύνει να ανέβει, όμως εκείνος επέστρεψε μέσα στο πούλμαν.

Από εκεί και πέρα, είχε προηγηθεί η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού, με το Sport24.gr να σας παρουσιάζει βίντεο των παικτών των "ερυθρολεύκων"...

Ο Κάιλ Χάινς έγραψε στο twitter του κατά την άφιξη του Ολυμπιακού...

Παράλληλα, ο Έντι Τζόνσον δεν ξέχασε την παλιά του ομάδα και έγραψε " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος που είμαι ένα μέρος της επιτυχίας σας".

VIDEOS από την υποδοχή...

Έπεσε και το ΣΕΦ... αργότερα!

Τα ίδια και πιο...αποθεωτικά έγιναν στο ΣΕΦ, όταν γύρω στις 9μμ η αποστολή έφτασε στο "σπίτι" της. Η νύχτα έγινε μέρα και όλοι ήθελαν να αγκαλιάσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης και την κούπα. Όταν ο Βασίλης Σπανούλης βγήκε από το πούλμαν κρατώντας την έγινε ...πραγματικός χαμός.

Η άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης
INTIME SPORTS

Με δυσκολία μπόρεσαν οι "ερυθρόλευκοι" πρόεδροι, παίκτες και προπονητές να φτάσουν στα αποδυτήρια. Ο κόσμος δεν έλεγε να φύγει και το Ειρήνης και Φιλίας σείστηκε από τις εκδηλώσεις των οπαδών της ομάδας.

Η άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης
INTIME SPORTS
Η άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης
INTIME SPORTS

Το πως έφτασε το πούλμαν, πως κατέβηκαν οι παίκτες και πέρασαν από τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού είναι ένα... ακόμη θαύμα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Η άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης
INTIME SPORTS

Η νύχτα έγινε μέρα και κανείς δεν ξέφυγε από τις αγκαλιές του κόσμου

Η άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης
INTIME SPORTS
Η άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης
INTIME SPORTS
Η άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης
INTIME SPORTS
Η άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης
INTIME SPORTS

Τελικά η ομάδα έφτασε χωρίς ... απώλειες στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, όπου πριν αναχωρήσουν άπαντες για τα σπίτια τους, έβγαλαν την οικογενειακή φωτογραφία με την Ευρωλίγκα. Αυτός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης για το 2013

Η άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης
INTIME SPORTS
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ