EUROLEAGUE

Η VTB League στο πλευρό της Euroleague

Η VTB League στο πλευρό της Euroleague

Μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες, η VTB, ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την Euroleague προκειμένου να συμμετέχουν οι ομάδες της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ήταν ένας από τους στόχους της Euroleague και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η VTB League θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την Euroleague για τρία ακόμη χρόνια, με τις ομάδες της να συμμετέχουν στις δύο κορυφαίες διασυλλογικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια την Πέμπτη (25/2) κατά την παρουσία του Τζόρντι Μπερτομέου στη Μόσχα, με την επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της VTB League να επισημαίνει πως " η τριετής επέκταση της συνεργασίας μας αφορά τις σεζόν 2016-'17, 2017-'18 και 2018-'19. Σε αυτό το πλαίσιο, η VTB League θα έχει από ένα ετήσιο συμβόλαιο β' κατηγορίας με την Euroleague, το οποίο θα δίνεται στον πρωταθλητή ή τον φιναλίστ του πρωταθλήματος -εφόσον η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατακτά τον τίτλο.

Επίσης, η VTB League θα έχει τουλάχιστον τρεις ομάδες της στο Eurocup, και πιο συγκεκριμένα αυτές που θα τερματίσουν στην τρίτη, την τέταρτη και την πέμπτη θέση. Η συμφωνία επισφραγίστηκε κατά πλειοψηφία από το Διοικητικό Συμβούλιο της VTB League".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ