EUROLEAGUE

Η βραδιά των φιλοξενούμενων

Η βραδιά των φιλοξενούμενων

Η Ζάλγκρις έβαλε φρένο στο αρνητικό σερί (0-14) στα ματς με την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο "Μπομπλάν" ενώ εκτός έδρας νίκες πέτυχαν και οι Μάλαγα, Λοκομοτίβ.

Η αγωνία κορυφώνεται σε ό,τι αφορά την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει της β' φάσης. Δείτε τι έγινε απόψε (10/12) στα γήπεδα της Euroleague.

Την έβδομη νίκη της στον όμιλο σημείωσε η Λοκομοτίβ Κουμπάν , παραμένοντας στην πρώτη θέση του γκρουπ, επικρατώντας εύκολα στην Τουρκία της Καρσίγιακα με σκορ 78-88. Κορυφαίος ο Μπρόκοφ (26π, 7/10τρ).

Η Μακάμπι έκανε το χρέος της κερδίζοντας με 85-65 την Μπάμπεργκ και πλέον περιμένει αύριο (10/12) νίκη της ΤΣΣΚΑ για να τα παραμείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. 16 τρίποντα από τους γηπεδούχους.

Ο Ολυμπιακός ξόρκισε την "κατάρα" στο "Μπομπλάν" και νίκησε για πρώτη φορά την Λιμόζ στο "σπίτι" της με σκορ 67-76 , "σφραγίζοντας" την πρωτιά στον όμιλο. Ντεμπούτο για Τζέιμς, ξεχώρισαν Μάντζαρης, Πρίντεζης, Παπαπέτρου.

Η Αναντολού Εφές επικράτησε της Λαμποράλ Κούτσα με 95-86 στο Abdi İpekçi με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τομά Ερτέλ (25π., 9ασ.). Θετικός ο Γιάννης Μπουρούσης για τους Βάσκους.

Η Μάλαγα ήταν σοβαρή στη Σαρδηνία και με όπλο τα ριμπάουντ και το περιφερειακό σουτ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 77-65 και να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου.

Τεράστια έκπληξη στο Palau, εκεί όπου η Ζάλγκιρις επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 88-92 και πανηγύρισε την πρώτη νίκη επί των Καταλανών έπειτα από 14 σερί ήττες!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ