EUROLEAGUE

Η βραδιά του Ναβάρο (και το ξεχωριστό δώρο)

Η βραδιά του Ναβάρο (και το ξεχωριστό δώρο)

Το ιδιαίτερο δώρο που έκαναν οι δύο κόρες του Ναβάρο στον πατέρα τους, το μήνυμα του Πάου Γκασόλ και η όμορφη και λιτή τελετή της Μπαρτσελόνα για τον αγαπημένο της "Μπόμπα" (VIDEO).

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έχει πάψει εδώ και μία διετία να αποτελεί σημείο αναφοράς στο αγωνιστικό κομμάτι της Μπαρτσελόνα. Τα χρόνια έχουν περάσει. Και είναι πολλά. Το βράδυ της Πέμπτης συμπληρώθηκαν 20 από το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπάρτσα και αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει χωρίς εορτασμούς στη Βαρκελώνη. Γι' αυτό λοιπόν και πριν από την αναμέτρηση με τη Μακάμπι οι Καταλανοί έστησαν μία λιτή, πλην όμως συγκινητική γιορτή για τον αγαπημένο τους "Μπόμπα".

Παρακολουθήστε στο (διάρκειας πέντε λεπτών) video που ακολουθεί ολόκληρη την τελετή που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Παλάου Μπλαουγκράνα προς τιμήν του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, το μήνυμα του Πάου Γκασόλ για τον συνοδοιπόρο του όλα αυτά τα χρόνια (σε Μπαρτσελόνα, Μέμφις Γκρίζλις και προ πάντων την Εθνική Ισπανίας), καθώς και το ξεχωριστό δώρο που έλαβε από τις δύο κόρες του: ένα ζευγάρι air force one, ειδικά γι αυτόν, τα οποία φιλοτέχνησε ένας καταλανός καλλιτέχνης.

Photo credits: euroleague.net

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ