EUROLEAGUE

Η βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού κι ο σέντερ της Γαλατασαράι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Σάσκια Χίπε βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι, για έναν συγκεκριμένο (και πολύ ψηλό) λόγο.

Όταν το περασμένο καλοκαίρι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση της Σάσκια Χίπε, πολλοί μίλησαν για "μεταγραφή-βόμβα". Η εξαιρετική αθλήτρια ήρθε στην Ελλάδα, τιμά την ερυθρόλευκη φανέλα και το βράδυ της Παρασκευής (17/3) πήγε στο ΣΕΦ (μαζί με την Άννα Λαζάρεβιτς) για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

Μόνο που η Χίπε δεν πήγε για να υποστηρίξει τους Πειραιώτες, αλλά τον σύντροφό της, τον Τίμπορ Πλάις που αγωνίζεται στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Η έμπειρη αθλήτρια κι ο Γερμανός διεθνής σέντερ είναι ζευγάρι και αυτή ήταν μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχαν για να συναντηθούν οι δυο τους στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που "περπατάμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ