EUROLEAGUE

H Turkish Tourism νέος συνεργάτης της Euroleague

H Turkish Tourism νέος συνεργάτης της Euroleague

Η Euroleague ανακοίνωσε πως νέος συνεργάτης της είναι η Turkish Tourism, ο οποίος ενισχύει την προσπάθεια της λίγκας. Η συνεργασία γιορτάστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα Φενέρμπαχτσε - Στρασμπούρ.

Στο παιχνίδι Φενέρμπαχτσε - Στρασμπούρ γιορτάστηκε η έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στην Euroleague και την Turkish Tourism, η οποία αποτελεί νέο χορηγό της διοργάνωσης.

Το Τουρκικό Υπουργείο Πολιτισμού, και η Turkish Tourism, είχε συνεργαστεί με την Euroleague στο περασμένο Final-Four της Μαδρίτης και από τη στιγμή που υπήρξε αμοιβαία ικανοποίηση, οι δύο πλευράς αποφάσισαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους για ολόκληρη την φετινή σεζόν.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Irfan Onal, δήλωσε για την συνεργασία αυτή: "Η Τουρκία είναι μία από τις πιο δημοφιλείς χώρες του κόσμου και θέλουμε το γεγονός αυτό να διατηρηθεί. Με την συνεργασία μας αυτή γινόμαστε ένα παγκόσμιο brand. Η Euroleague διαφημίζει και προωθεί το πάθος για το μπάσκετ και εμείς διαφημίζουμε την φιλοξενία. Είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία στο Final-Four της Μαδρίτης και είμαι σίγουρος πως αυτή η συνεργασία θα αναπτύσσεται μέσα στα χρόνια".

H Turkish Tourism νέος συνεργάτης της Euroleague
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ