EUROLEAGUE

Η Τρέντο σόκαρε την Αρμάνι

Η Τρέντο σόκαρε την Αρμάνι

Τα πάνω-κάτω έφερε η Τρέντο στα ημιτελικά του Ιταλικού Πρωταθλήματος, αφού κέρδισε με 76-66 την Αρμάνι Μιλάνο εκτός έδρας, κάνοντας το 1-0 στην σειρά!

Στην κανονική περίοδο η Τρέντο ήταν η μοναδική ομάδα που είχε καταφέρει να κερδίσει την Αρμάνι Μιλάνο εκτός έδρας και μάλιστα με 22 πόντους διαφορά (76-98). Στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης λοιπόν επιβεβαίωσε ότι ξέρει τον τρόπο να παίρνει "διπλά" στο Μιλάνο!

Η Τρέντο κατάφερε να σοκάρει για ακόμα μία φορά φέτος τη Μιλάνο, πήρε τη νίκη με 66-76 και έκανε το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών του Ιταλικού Πρωταθλήματος!

Έπειτα από ένα κάκιστο πρώτο δεκάλεπτο, το τέλος του οποίου τους βρήκε να βρίσκονται πίσω με 17-10, οι φιλοξενούμενοι έφεραν σταδιακά το παιχνίδι στα μέτρα τους. Αρχικά μείωσαν σε 41-38 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στην τρίτη περίοδο πήραν προβάδισμα με 54-58, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 66-76.

Ο Ντάστιν Χογκ με 23 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ζοάο Γκόμες να προσθέτει 13 πόντους και τον Σαβόν Σιλντς 12 πόντους. Για την Αρμάνι, ο Κάλεμπ Ταρζέφσκι είχε 15 πόντους και ο Κρόνουσλαβ Σιμόν 12 πόντους.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 3 νίκες. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι και στον πρώτο γύρο των playoffs η Αρμάνι ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα στην έδρα της από την Κάπο Ντ' Ορλάντο και ακολούθως κέρδισε τα 3 παιχνίδια που ακολούθησαν, παίρνοντας την πρόκριση με 3-1 νίκες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ