EUROLEAGUE

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι εδώ

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι εδώ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι εκεί! Με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο οι "μερένγκες" κέρδισαν με 83-70 την Χίμκι κι έτσι πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης

Για ένα ημίχρονο Ρεάλ και Χίμκι έδωσαν ένα σόου επιθετικό, όμως στο δεύτερο μισό μίλησε η... άμυνα των Ισπανών. Κρατώντας τους Ρώσους στους 21 πόντους οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο πήραν τη νίκη με 83-70 που τους δίνει την πολυπόθητη πρόκριση στα playoffs. Στα προημιτελικά η Ρεάλ θα συναντήσει με μειονέκτημα έδρας την Φενέρμπαχτσε. Στο αποψινό παιχνίδι κορυφαίος για τους Μαδριλένους ήταν ο Τζέισι Κάρολ, ο οποίοως είχε 23 πόντους με 5/8 τρίποντα.

Τα στατιστικά του αγώνα

Ο αγώνας

Με έναν... τρελό ρυθμό επιθετικά ήταν το πρώτο ημίχρονο, καθώς η Ρεάλ με τους Τζέισι Κάρολ και Φελίπε Ρέγιες να δίνουν το ρυθμό κατάφερε να επιβάλει το run n gun παιχνίδι της. Με τα... τρίποντα να έρχονται με τρομερή συχνότητα (10 στο πρώτο ημίχρονο) η Ρεάλ κατάφερνε να έχει το πάνω χέρι στο σκορ και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ασταμάτητου Ταιρίς Ράις (είχε 22 πόντους στο ημίχρονο) το δεύτερο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 54-49 (στο 20').

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την Χίμκι που σκοράροντας μόλις 9 πόντους εκ των οποίων οι 5 στο τελευταίο δίλεπτο είδε την Ρεάλ να χτίζει μία διαφορά ασφαλείας και να ξεφεύγει ακόμα και με +14 (66-52 στο 27'). Οι Ρώσοι είχαν χάσει τη ψυχραιμία τους και βλέποντας τα ποσοστά ευστοχίας τους να μειώνονται δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στη Μαδριλένικη αντεπίθεση.

Τα δεκάλεπτα: 33-28, 54-49, 66-58, 83-70.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ