EUROLEAGUE

Η πλειοψηφία των προπονητών "βλέπει" ΤΣΣΚΑ

Η πλειοψηφία των προπονητών "βλέπει" ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις στη ψηφοφορία των προπονητών για την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο στο Final Four του Βελιγραδίου. Διαβάστε τι ψήφισαν για τον MVP και τους ημιτελικούς.

Οι προπονητές της EuroLeague επί της ουσίας συμφωνούν σε ένα πράγμα. Το φετινό Final Four είναι πολύ ανοιχτό για προβλέψεις. Μία ημέρα μετά τους παίκτες ήταν η σειρά των 12 προπονητών που δεν προκρίθηκαν στο Final Four να κάνουν τις προβλέψεις τους για την έκβαση του τουρνουά, με την Euroleague να παρουσιάζει τις εκτιμήσεις 10 εξ αυτών -πλην του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Σβέτισλαβ Πέσιτς της Μπαρτσελόνα.

Όσο για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας; Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους για την κατάκτηση του τίτλου (3), με τη Φενέρμπαχτσε να ακολουθεί με δύο ψήφους και τις Ζάλγκιρις, Ρεάλ να έχουν από μία. Αναποφάσιστοι δήλωσαν οι Μιλένκο Τόπιτς (Ερυθρός Αστέρας), Εργκίν Αταμάν (Αναντολού Εφές), Τσάβι Πασκουάλ, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να επιλέγει πάντως τέσσερις υποψήφιους MVP: τον Σέρχιο Γιουλ, τον Νάντο Ντε Κολό, τον Κέβιν Πάνγκος και τον Κώστα Σλούκα, ανάλογα με το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο.

Στο ερώτημα για τον πολυτιμότερο παίκτη του Final Four ο Σλούκας συγκέντρωσε δύο ψήφους. Μόνο οι Γιαν Βέσελι, Νάντο Ντε Κολό είχαν περισσότερες (3), με τους Λούκα Ντόντσιτς, Κέβιν Πάνγκος να ακολουθούν με δύο και τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Γουίλ Κλάιμπερν, Κόρι Χίγκινς και Σέρχιο Γιουλ να έχουν μία ψήφο.

Όσον αφορά στον πρώτο ημιτελικό, οι οκτώ ψηφίζουν Φενέρμπαχτσε και τη διαφορά κάνει μόνο ο Τσους Βιντορέτα της Βαλένθια, που θεωρεί ότι θα περάσει η Ζάλγκιρις. Στο άλλο παιχνίδι οι περισσότεροι (5) πιστεύουν ότι η ΤΣΣΚΑ θα νικήσει την Ρεάλ. Τέσσερις είναι οι προπονητές που θεωρούν ότι η Ρεάλ θα αποκλείσει τη ρωσική ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi.gr

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ