EUROLEAGUE

Η Νταρουσάφακα είναι πάλι "εδώ" και απειλεί τον Ερυθρό Αστέρα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η νίκη της Νταρουσάφακα ανέβασε κατακόρυφα τον ανταγωνισμό για την τελευταία θέση των playoffs, με δύο αγωνιστικές να μένουν για το τέλος. Δείτε τα καλύτερα από τους αγώνες της Παρασκευής (24/3).

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της regular season, η Νταρουσάφακα είναι πάλι "εδώ" διεκδικώντας με αξιώσεις την τελευταία θέση της οκτάδας για τα playoffs. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει την τύχη στα χέρια της, αφού σε ενδεχόμενο που κάνει το 2/2, θα "κλέψει" την όγδοη θέση της κατάταξης και θα βρεθεί στην post season.

Η νίκη της λοιπόν επί της Γαλατάσαραϊ αποτέλεσε το πλέον αξιοσημείωτο της χθεσινής (24/3) βραδιάς, σύμφωνα με την EuroLeague.

Είδαμε πολλές εντυπωσιακές φάσεις, με μία να ξεχωρίζει. Το κάρφωμα του Μίλκο Μπιέλιτσα, ο οποίος έτρεξε στον αιφνιδιασμό και κάρφωσε με δύναμη την μπάλα στο καλάθι της Μπαρτσελόνα. Δεν έφτανε βέβαια αυτό στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος έφυγε ηττημένος από τη Βαρκελώνη.

Ο σέντερ των "μπλαουγκράνα", Μούσα Ντιανέ, βέβαια δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, αφού φρόντισε να δηλώσει "παρών" στο πίσω μέρος του παρκέ. Θύμα του ο Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι ο πρωταγωνιστής της καλύτερης πάσας της βραδιάς για μία ακόμη φορά, αφού οι πάσες του είναι σκέτη απόλαυση.

Αυτός πάντως που πρωταγωνίστησε στο "play of the night" ήταν ο Άντονι Ράντολφ, με τον Κεμ Μπιρτς να είναι ο παθών!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ