EUROLEAGUE

Η Μπαρτσελόνα συνεχάρη τη Ρεάλ!

Real Madrid players celebrate as they win the Final Four Euroleague final basketball match between Real Madrid and Fenerbahce Istanbul in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Real Madrid players celebrate as they win the Final Four Euroleague final basketball match between Real Madrid and Fenerbahce Istanbul in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η Μπαρτσελόνα συνεχάρη την Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση της EuroLeague.

Μπορεί να φαντάζει μακρινό για τα δικά μας δεδομένα, ωστόσο στο εξωτερικό συνηθίζεται ακόμα και για συλλόγους που έχουν αντιπαλότητα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι κατέκτησαν τη EuroLeague επικρατώντας με 85-80 επί της Φενέρμπατχσε.

Λίγα λεπτά αργότερα ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας μπάσκετ των Καταλανών συνεχάρη της Ρεάλ Μαδρίτης για την επιτυχία της.

"Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση της του τίτλου της EuroLeague για τη σεζόν 2017-18" έγραψε στο twitter της η Μπαρτσελόνα. Οποιεσδήποτε συγκρίσεις με τα όσα συμβαίνουν στον ελληνικό αθλητισμό είναι περιττές.

Δείτε το σχετικό tweet:

Photo credits: AP Photo/Darko Vojinovic
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ