EUROLEAGUE

Η μαγική πάσα του Τεόντοσιτς

Η μαγική πάσα του Τεόντοσιτς

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έδωσε μία πάσα πραγματικό έργο τέχνης στον αγώνα της ΤΣΣΚΑ με την Ούνικς για την 4η αγωνιστική της EuroLeague βγάζοντας μία μαγική ασίστ στον Χίγκινς. Δείτε ακόμα τις πιο όμορφες φάσεις της χθεσινής βραδιάς.

Είναι αποδεκτό πλέον από όλους ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης. Δε μπορεί να χαρακτηρίσει αλλιώς κάποιος έναν παίκτη που έχει την δυνατότητα να κάνει... αυτό:

Ο Σέρβος λοιπόν το έκανε και αυτό! Έβαλε ανάποδα φάλτσα σε μπάλα σαν να παίζει μπιλιάρδο και βρήκε τον Κόρι Χίγκινς στην άλλη άκρη του γηπέδου για ένα εύκολο λέι-απ στη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Ούνικς. Όχι βέβαια πως θα έπρεπε να προξενούν εντύπωση πλέον αυτά που κάνει στο παρκέ. Δικαίως λοιπόν αυτή η ασίστ χαρακτηρίστηκε ως το "Play of the Night" από την EuroLeague, αφού αυτή η πάσα ήταν απλώς η κορωνίδα μίας ημέρας γεμάτη θεαματικές φάσεις, τις καλύτερες εκ των οποίων μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Oscar Mayer Block of the Night: Ο Τορνίκε Σενγκέλια ήταν υπεύθυνος για την καλύτερη τάπα της βραδιάς, κόβοντας στα ίσα τον Γιώργο Πρίντεζη στον αγώνα της Μπακόνια με τον Ολυμπιακό. Οι "Ερυθρόλευκοι" ήταν βέβαια αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος.

Tadim Assist of the Night: Ο Ντόγκους Μπαλμπάι της Αναντολού Εφές από την πλευρά του ήταν υπεύθυνος για την (δεύτερη) καλύτερη πάσα της βραδιάς μετά από το μαγικό του Τεόντοσιτς.

Dunk of the Night: Όσο για το κάρφωμα της βραδιάς; Αυτό ανήκει δικαίως στον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Μπράιαν Ντάστον, ο οποίος σηκώθηκε στον... Θεό πριν καρφώσει στο πρόσωπο του Σλότερ στον αγώνα με την Νταρουσάφακα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ