EUROLEAGUE

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Το Euroleague Greece περνά από μικροσκόπιο την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού. Ποιοι ξεχώρισαν και ποιοι δεν κατάφεραν να δικαιώσουν τις προσδοκίες σ' αυτόν τον τρίτο προημιτελικό απέναντι στη Λαμποράλ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανασκόπηση του αγώνα στον οποίο η Λαμποράλ πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση για το φάιναλ-φορ.

Μαρκίς Χέινς: Το χειρότερο του παιχνίδι στη σειρά. Έμεινε στο μηδέν έχοντας 0/1 δίποντο και 0/3 τρίποντα. Πήρε 2 ριμπάουντ και δεν είχε κάτι άλλο στη στατιστική του στα 10 λεπτά που έπαιξε. Εν αντιθέσει με τα άλλα ματς πήρε πιο "τραβηγμένες" προσπάθειες. Έχασε την εμπιστοσύνη του προπονητή του όταν έκανε airball από τη γωνία.

Σάσα Πάβλοβιτς: Ο Μαυροβούνιος μπήκε στο 3ο λεπτό αντί του Γιάνκοβιτς και αποδοκιμάστηκε. Έχασε ένα σουτ και μετά δεν κέρδισε άλλο χρόνο. Κι ο ίδιος ο προπονητής του δεν ήθελε να τον βάλει άλλο προκαλώντας "εντάσεις".

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Αν και δεν είχε παίξει στα πρώτα ματς έκανε αισθητή την παρουσία του. Έβγαλε ενέργεια, έδωσε μάχες και είναι χαρακτηριστική η συμμετοχή του στο καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, όταν μπήκε ζεστός με 5 πόντους, 2 ασίστ και 1 κόψιμο. Συνολικά είχε 10 πόντους με 1/2 δίποντο, 2/3 τρίποντα, 2/4 βολές, 6 ριμπάουντ (3 επιθετικά), 3 ασίστ, 1 μόλις λ΄θος και 1 κόψιμο. Ήταν μέσα σε τόσες πολές φάσεις που νομίζει κανείς ότι έπαιξε περισσότερο από ότι στην πραγματικότητα (16 λεπτά). Με 15 ήταν πρώτος σε ranking από πλευράς "τριφυλλιού".

Αντώνης Φώτσης: Κι αυτός βγήκε από τη ναφθαλίνη (κατά κάποιον τρόπο) με 8 πόντους (3/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 2/2 βολές), 4 ριμπάουντ (2 επιθετικά) σε 21'. Έπαιξε περισσότερο λόγω των φάουλ του Γκιστ στο πρώτο ημίχρονο και είχε μια πολύ καλή παρουσία παίζοντας στο "4".

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Μίροσλαβ Ραντούλιτσα: Ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 13 πόντους (6/12 δίποντα, 1/1 βολή) και ο πρώτος ριμπάουντερ με 8 (6 αμυντικά - 2 επιθετικά). Είχε ακόμη 3 ασίστ και 3 λάθη στα 26 λεπτά που έπαιξε. Ωστόσο και πάλι δινόταν η εικόνα ότι ο Παναθηναϊκός απέδιδε καλύτερα με τον Κούζμιτς στο "5".

Τζέιμς Φελντέιν: Προσπάθησε στην άμυνα κυνηγώντας πότε τον Τζέιμς και πότε τον Άνταμς. Στην επίθεση όμως ήταν non-factor. Είχε 0/3 προσπάθειες. Συμπλήρωσε τη στατιστική του με 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σ' αυτά τα 10 λεπτά που αγωνίστηκε. Δεν βρήκε ρυθμό, ήταν άστοχος και έμεινε αμέτοχος στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του.

Δημήτρης Διαμαντίδης: Ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού. Είχε 8 πόντους (1/1 δίποντο, 2/4 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 3 λάθη, 1 κλέψιμο και 7 ασίστ. Όλες οι καλές φάσεις των "πρασίνων" στο δεύτερο ημίχρονο προήλθαν από δική του πάσα. Μπορεί να μην ήταν θορυβώδης εμφάνιση, αλλά ήταν μια πολύ ουσιαστική. Όπως αρμόζει στη μεγάλη καριέρα ενός θρύλου της διοργάνωσης, που έδωσε το τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι εν μέσω αποθέωσης.

Τζέιμς Γκιστ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκε ρυθμό λόγω φάουλ. Ξύπνησε στο 4ο βγάζοντας ενέργεια στο παρκέ, αλλά ήταν αργά. Τέλειωσε το ματς με 11 πόντους (4/7 δίποντα, 1/2 τρίποντο - το πρώτο του στη σειρά), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο. Έπαιξε λιγότερο από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια: 18 λεπτά.

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Νικ Καλάθης: Έμεινε στο παρκέ 31 λεπτά αλλά δεν γλίτωσε τη μετριότητα των προηγούμενων εμφανίσεων. Είχε 6 πόντους με 3/9 σουτ, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 λάθος και 1 κόψιμο. Είχε όμως σοβαρά προβλήματα στην άμυνα πάνω στον Άνταμς. Για αυτό και ο Τζόρτζεβιτς ανέθεσε το μαρκάρισμα του στο τέλος στον Ουίλιαμς.

Όγκγιεν Κούζμιτς: Καλό παιχνίδι από τον Σέρβο, ο οποίος κέρδισε πολλές μάχες και έσπρωξε τον Μπουρούση. Είχε 6 πόντους (2/3 δίποντα, 2/2 βολές), 4 ριμπάουντ (3 επιθετικά), 1 ασίστ, 1 λάθος και 1 κόψιμο στα 8 λεπτά που έπαιξε. Και στη δική του περίπτωση η παρουσία του ήταν τόσο γεμάτη, που φάνηκε ότι έπαιξε παραπάνω. Με αυτόν στο "5" ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο του διάστημα, αυτό στο 3ο δεκάλεπτο.

Έλιοτ Ουίλιαμς: Ναι μεν έκανε το καλύτερο του ματς στη σειρά, αλλά και πάλι ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Είχε 11 πόντους με 3/10 σουτ. Παράλληλα πήρε 7 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ και έκανε 2 λάθη στα 25' που έμεινε στο παρκέ. Βρήκε ρυθμό στο 3ο δεκάλεπτο, αλλά στο τέλος δεν ήταν "παρών". Σε ολο το ματς είχε ξανά πρόβλημα στην άμυνα μακριά από τη μπάλα.

Βινς Χάντερ: Έπαιξε 5 λεπτά έχοντας 2 πόντους (1/2 δίποντα) και 1 λάθος.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ