EUROLEAGUE

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Euroleague Greece περνάει από μικροσκόπιο την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Τσεντεβίτα στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι όπου πριν το τζάμπολ του τιμήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Τσεντεβίτα στο ΟΑΚΑ , στο παιχνίδι όπου πριν το τζάμπολ του τιμήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης .

Μαρκίς Χέινς: Δεν έπαιξε πολύ καθώς έμεινε στο παρκέ για 8:29 με 1/3 βολές, 1/1 δίποντο και 1/1 τρίποντο. Σε ένα διάστημα όπου υπέπεσε σε ένα λάθος, ωστόσο προσπάθησε να δώσει ενέργεια στην ομάδα του και πήρε πρωτοβουλίες επιθετικά.

Σάσα Πάβλοβιτς: Είχε θετική παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε με μόλις ένα λάθος. Ήταν μέσα όταν άνοιξε η διαφορά και στη συνέχεια δεν χρειάστηκε να δώσει κάτι παραπάνω.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Δεν αγωνίστηκε.

Αντώνης Φώτσης: Είχε 8 πόντους (1/1 δίποντο και 2/6 τρίποντα) και πήρε 1 ριμπάουντ σε 18:58 λεπτά συμμετοχής. Έδωσε λύσεις επιθετικά παρότι ήταν άστοχος γενικά από τα 6.75… απάντησε όμως όταν έπρεπε και αποθεώθηκε.

Μίροσλαβ Ραντούλιτσα: Ο διεθνής Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού βρέθηκε σε ακόμα μία μέτρια βραδιά έχοντας 1/5 δίποντα (μόλις 2 πόντους σε 17:32 συμμετοχής, πήρε 1 ριμπάουντ, έκανε 1 κλέψιμο και έδωσε 2 ασίστ) και τέσσερα λάθη ενώ έχασε αρκετές μονομαχίες αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τζέιμς Φελντέιν: Έμεινε στο παρκέ για 16:52 λεπτά έχοντας 7 πόντους (3/4 βολές, 2/2 δίποντο, 0/4 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλέψιμο και 1 λάθος. Είχε ενέργεια σε άμυνα κι επίθεση κάνοντας ακόμα ένα καλό παιχνίδι.

Δημήτρης Διαμαντίδης: Ο MVP του αγώνα! Ήταν η βραδιά του καθώς βραβεύτηκε πριν από το τζάμπολ και ήταν ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης με 19 βαθμούς στην αξιολόγηση. Μάλιστα, πέρασε στο παρκέ όταν πλησίασαν οι φιλοξενούμενοι για να δώσει την σωστή κατεύθυνση.

Τζέιμς Γκιστ: Πρώτος στο ranking μαζί με τον Διαμαντίδη! Με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ και τρία κλεψίματα έβαλε τη «σφραγίδα» του. Ήταν παντού σε άμυνα κι επίθεση και το πανηγύρισε με τον δικό του τρόπο.

Νικ Καλάθης: Τέλειωσε το ματς για ένα ακόμη παιχνίδι έχοντας τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (31:31) και 5 πόντους (1/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο), 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 λάθη και 14 στο ranking. Βοήθησε πολύ στη δημιουργία και δεν χρειάστηκε να δώσει κάτι περισσότερο.

Όγκγιεν Κούζμιτς: Έμεινε στο παρκέ για 8:54 λεπτά έχοντας 2/2 βολές και 1/4 δίποντα, πήρε 4 επιθετικά ριμπάουντ και έκανε ένα κλέψιμο. Παρότι ήταν άστοχος, προσπάθησε αρκετά αμυντικά.

Έλιοτ Ουίλιαμς: Με… χαμηλή ταχύτητα πήγε ο Έλιοτ Ουίλιαμς αφού το ματς είχε κριθεί από πολύ νωρίς. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει δώσει απαντήσεις στα κρίσιμα και… ζεσταίνεται για τα επόμενα.

Βινς Χάντερ: Για ακόμα ένα ματς έδειξε πως ότι και να γίνεται εκείνος θα μπει στο παρκέ για να παλέψει. Αυτό έκανε και κόντρα στην Τσεντεβίτα στα 8:47 που αγωνίστηκε όπου είχε 5 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ