EUROLEAGUE

Η κατάταξη στις... διαβολοβδομάδες

Η κατάταξη στις... διαβολοβδομάδες
EUROKINISSI

Οι "διαβολοβδομάδες" της φετινής EuroLeague ανήκουν στο παρελθόν και το Sport24.gr καταγράφει το ρεκόρ των 16... μονομάχων στις "διπλές" αγωνιστικές.

Ποιες ομάδες διέπρεψαν στις... διαβολοβδομάδες της EuroLeague; Ποιες παρουσιάστηκαν κατώτερες των προσδοκιών και ποιες βελτιώθηκαν σε σχέση με την περσινή σεζόν; Το Sport24.gr σάς δίνει τις απαντήσεις…

Η κανονική διάρκεια της EuroLeague είναι στην τελική της ευθεία και ήδη απέχουμε λίγα... μέτρα από την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η δράση της EuroLeague σε δύο αγωνιστικές θα περάσει στα playoffs, ενώ πλέον ολοκληρώθηκαν και οι "διαβολοβδομάδες" της φετινής σεζόν.

Ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήραν νικηφόρα την 28η "στροφή" της διοργάνωσης και το τέλος των "διαβολοβδομάδων" τούς βρήκε να είναι στην κορυφή της ειδικής αυτής κατάταξης με ρεκόρ 8-2. Οι δύο ομάδες μάλιστα σε σύγκριση με την περσινή σεζόν πήραν μία νίκη περισσότερη, καθώς την αγωνιστική περίοδο 2016-17 – η οποία ήταν η πρώτη μετά την αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής – είχαν ρεκόρ 7-3.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε ακολουθούν με 7 νίκες και 3 ήττες, με τους "πράσινους" μάλιστα να έχουν το ίδιο ρεκόρ (7-3) με την περσινή σεζόν. Αντιθέτως η Ρεάλ Μαδρίτης στις φετινές "διαβολοβδομάδες" πήρε μία νίκη λιγότερη σε σύγκριση με την αγωνιστική περίοδο 2016-17, ενώ η Φενέρμπαχτσε από το 6-4 ανέβηκε στο 7-3.

Η Ζάλγκιρις από το 5-5 ανέβηκε στο 6-4, ενώ σημαντική βελτίωση στις "διπλές" αγωνιστικές είχαν η Αρμάνι Μιλάνο και η Μπάμπεργκ. Η ιταλική ομάδα από 2-8 της περσινής σεζόν ανέβηκε στο 6-4, ενώ η πρωταθλήτρια Γερμανίας... μετέτρεψε το 2-8 σε 5-5. Η Μπασκόνια έμεινε σταθερή στο 5-5, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιθέτως έπεσε από το 6-4 στο 3-7. Η Αναντολού Εφές από το 6-4 βρέθηκε στο 1-9, ενώ παρόμοια ήταν και η τύχη του Ερυθρού Αστέρα. Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της στις φετινές "διπλές" αγωνιστικές πήρε δύο νίκες, ενώ πέρσι είχε τρεις επιτυχίες. Τέλος, η Χίμκι (5-5), η Βαλένθια (5-5) και η Ουνικάχα (4-6) πέρασαν για πρώτη φορά φέτος από τα... καψόνια των "διαβολοβδομάδων", καθώς πέρσι δεν συμμετείχαν στην EuroLeague.

Η κατάταξη στις... διαβολοβδομάδες

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ