EUROLEAGUE

Η ηγεσία της Euroleague συναντά τους πρωταγωνιστές

Η ηγεσία της Euroleague συναντά τους πρωταγωνιστές

Σε μία ιστορική χρονιά με πολλές αλλαγές η διοίκηση της Euroleague θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και ιδέες με τους παίκτες, τους προπονητές και τους διαιτητές σε συνάντηση που θα γίνει από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου

Η Euroleague τη σεζόν 2016-17 "γυρίζει σελίδα" παρουσιάζοντας ένα νέο σύστημα διεξαγωγής, όμως διατηρεί όσα θετικά υπήρχαν από τα προηγούμενα χρόνια. Για πέμπτη σεζόν θα λάβει χώρα στη Βαρκελώνη το Euroleague Basketball Institute Annual Workshops όπου προπονητές, παίκτες, διαιτητές, διευθυντές μάρκετινγκ των ομάδων και υπεύθυνοι επικοινωνίας θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι και θα έχουν μία σειρά από συναντήσεις ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες.

Οι συναντήσεις που θα έχουν διάρκεια δύο εβδομάδων θα ξεκινήσουν με τους παίκτες. Εκπρόσωποι από τις 16 ομάδες της Euroleague θα βρεθούν στις 28 Ιουνίου στην Καταλανική πόλη για να ανταλλάξουν συμμετάσχουν στο one team session και στη συνέχει να μιλήσουν για να συζητήσουν θέματα και μελλοντικές ιδέες που τους αφορούν. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν για ένα διήμερο οι προπονητές, οι οποίοι στο περιθώριο της συνάντησης θα παρακολουθήσουν το ετήσιο συνέδριο που αφορά τα θέματα διαιτησίας.

Στις 5 Ιουλίου άνθρωποι από τα τμήματα μάρκετινγκ των ομάδων θα κληθούν να μοιραστούν τις ιδέες τους με στόχο την αύξηση των φιλάθλων και την προώθηση του προϊόντος σε όλη την Ευρώπη. Την επόμενη ημέρα στο... τραπέζι θα βρεθούν οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των ομάδων, οι οποίοι θα μιλήσουν για τους τρόπους που μπορούν να υπάρξουν προκειμένου τα τεκταινόμενα της διοργάνωσης να έχουν ακόμα περισσότερους αποδέκτες.

Στις 7 Ιουλίου θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση των μετόχων του Eurocup, στην οποία θα συμμετάσχουν και τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης μέσα από την οποία θα οριστικοποιηθούν τα πλάνα για την ερχόμενη σεζόν. Αργότερα την ίδια ημέρα θα γίνει η κλήρωση της Euroleague και θα προκύψουν οι όμιλοι της regular season.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ