EUROLEAGUE

Η Euroleague σε Παγκράτι και Σεπόλια

Η Euroleague σε Παγκράτι και Σεπόλια

Η Euroleague θα βρεθεί σε Παγκράτι και Σεπόλια για να παραδώσει δύο πλήρως ανακαινισμένα ανοιχτά γήπεδα, παρουσία παικτών των δύο "αιωνίων" αλλά και του Θοδωρή Παπαλουκά.

Η Euroleague ανακαινίζει δύο ανοιχτά γήπεδα στην Αθήνα το Σάββατο 2 Απριλίου, σε Παγκράτι και Σεπόλια. Ο Κίμων Στέφος, Υπεύθυνος Marketing στην νοτιοανατολική Ευρώπη, η Σελίν Κότσακ της Dogus Group (υποστηρικτής της διοργάνωσης), μαζί με τους Ντι Τζέι Στρόμπερι, Ιωάννη Παπαπέτρου, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Θοδωρή Παπαλουκά θα βρεθούν στα δύο γήπεδα για να δείξουν πως η Euroleague βρίσκεται παντού.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θα δώσει επίσης το "παρών" στο opening event του Παγκράτι μαζί με τον υπεύθυνο Νεολαίας και Άθλησης, Χρήστο Τεντόμα, ο οποίος θα βρεθεί επίσης στα Σεπόλια. Όλοι τους θα δώσουν το καλό παράδειγμα και θα παραδώσουν δύο ανανεωμένα και ανακαινισμένα ανοιχτά γήπεδα, αυτό του Παγκρατίου στην οδό Δαμάρεως και Αλκέτου (στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία) στις 12:30 και αυτό στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και Σιώκου στα Σεπόλια στις 14:00.

Να είστε εκεί!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ