EUROLEAGUE

Η Ελλάδα σε ρυθμούς EuroLeague: ουρές για τα εισιτήρια

Παροξυσμός στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια των playoffs απέναντι σε Εφές και Φενέρμπαχτσε. Τεράστια η ζήτηση στα εκδοτήρια. Devotion για Final Four. Φωτογραφίες και VIDEO.

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός, θα αγωνιστούν στα playoffs της EuroLeague έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, αντιμετωπίζοντας την Αναντολού Εφές και την Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα. Μία μεγάλη στιγμή για το μπάσκετ της χώρας μας ώστε να έχει μετά το 2012 και πάλι δύο ελληνικές ομάδες στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα κινείται σε ρυθμούς EuroLeague, καθώς τόσο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όσο και εκείνοι του Παναθηναϊκού, έχουν εκφράσει τεράστιο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια των αναμετρήσεων σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ αντίστοιχα, δείχνοντας τεράστιο... Devotion για την πρόκριση στιο Final Four. Έστησαν ουρές σε Πειραιά και Αμπελοκήπους, για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους, στον δρόμο για την Κωνσταντινούπολη.

"Η τρέλα χτύπησε... κόκκινο στο ΣΕΦ"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια έχουν ξεκινήσει να διατίθενται στον κόσμο, με τους οπαδούς των "ερυθρολεύκων" να δημιουργούν ουρές στο ΣΕΦ: "Περισσότεροι από 200 φίλοι του Ολυμπιακού σχημάτισαν ουρές το πρωί της Τρίτης (11/4) έξω από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με σκοπό να προμηθευτούν εισιτήρια για τα δύο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές. Η τρέλα των φίλων των πρωταθλητών Ελλάδος χτύπησε… κόκκινο καθώς περισσότεροι από 200 φίλοι των Πειραιωτών βρέθηκαν στα εκδοτήρια του ΣΕΦ πριν καν αυτά ανοίξουν για να αρχίσει η κυκλοφορία των εισιτηρίων για τους δύο προημιτελικούς με την Αναντολού Εφές για την Ευρωλίγκα. Ο κόσμος του Θρύλου αναμένεται να γεμίσει κάθε γωνιά του ΣΕΦ και το sold out είναι θέμα ωρών".

Η Ελλάδα σε ρυθμούς EuroLeague: ουρές για τα εισιτήρια

Η Ελλάδα σε ρυθμούς EuroLeague: ουρές για τα εισιτήρια

Η Ελλάδα σε ρυθμούς EuroLeague: ουρές για τα εισιτήρια

Πανικός για το ΟΑΚΑ: έριξαν το σύστημα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού

Η ζήτηση για τα εισιτήρια των playoffs κόντρα στην Φενέρμπαχτσε είναι τεράστια και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έριξαν το σύστημα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Ανακοίνωση από τους "πράσινους" πως θα λυθεί σύντομα το πρόβλημα.

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα ήθελε να ενημερώσει του φιλάθλους της πως λόγω της άνευ προηγουμένου ζήτησης των εισιτηρίων των δύο πρώτων αγώνων της σειράς των Play Off της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Viva παρουσιάζει καθυστερήσεις. Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την εταιρεία και έχουμε λάβει τη διαβεβαίωση ότι το πρόβλημα θα λυθεί το συντομότερο δυνατό.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη συγκινητική σας ανταπόκριση και είμαστε βέβαιοι πως η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο ΟΑΚΑ στις δύο αυτές αναμετρήσεις θα είναι ανεπανάληπτη".

Το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων στα playoffs

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

1ος αγώνας: Τρίτη 18 Απριλίου (21:00, EΡΤ-2) ΟΑΚΑ

2ος αγώνας: Πέμπτη 20 Απριλίου (21:00, NOVA) ΟΑΚΑ

3ος αγώνας: Τρίτη 25 Απριλίου (20:45)

4ος αγώνας: Πέμπτη 27 Απριλίου (20:45, αν χρειαστεί)

5ος αγώνας: Δευτέρα 1 Μαϊου (αν χρειαστεί) ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές

1ος αγώνας: Τετάρτη 19 Απριλίου (21:00, NOVA) ΣΕΦ

2ος αγώνας: Παρασκευή 21 Απριλίου (21:00, ΕΡΤ-2) ΣΕΦ

3ος αγώνας: Τετάρτη 26 Απριλίου (19:30)

4ος αγώνας: Παρασκευή 28 Απριλίου (21:15, αν χρειαστεί) ΣΕΦ

5ος αγώνας: Τρίτη 2 Μαΐου (αν χρειαστεί)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ