EUROLEAGUE

Η Dogus Group νέος "συμπαίκτης" της Euroleague

Η Dogus Group νέος "συμπαίκτης" της Euroleague

Η Dogus Group είναι ο νέος "συμπαίκτης" της Euroleague, η οποία συνεχίζει να γιγαντώνεται εντός κι εκτός παρκέ.

Η πρόοδος της Euroleague εκτός παρκέ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, όπως δείχνει η συμφωνία που υπογράφηκε με την Dogus Group. Ο βασικός χορηγός της Νταρουσάφακα είναι ο νέος "συμπαίκτης" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την ιστορία που κουβαλά να δείχνει πως μιλάμε για εταιρεία που αγαπά το μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του κοινωνικού της προγράμματος η Dogus Group έχει χρηματοδοτήσει την κατασκευή ή ανακαίνιση σαράντα (40) γηπέδων μπάσκετ, προσφέροντας το χαμόγελο σε περισσότερα από 25.000 παιδιά που αθλούνται.

" Είμαστε περήφανοι που η Dogus Group είναι ο νέος μας σύμμαχος, μια εταιρεία με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια", δήλωσε αρχικά ο Τζόρντι Μπερτομέου, για να προσθέσει πως " αυτή η συνεργασία θα δώσει ώθηση στα κοινωνικά προγράμματα της Euroleague, σε παγκόσμιο επίπεδο".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της τουρκικής εταιρείας, Σεμίχ Γιαλμάν, είπε: " Πιστεύουμε πως η συνεργασία με την Euroleague θα προσθέσει κύρος στο τουρκικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, γενικότερα. Ελπίζουμε να είμαστε μαζί για πολλά χρόνια ακόμη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ