EUROLEAGUE

Η αποθέωση του ομαδικού μπάσκετ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Μία απλή, όσο και πανέμορφη ομαδική δημιουργία του Ολυμπιακού με δημιουργό και εκτελεστή τον Βασίλη Σπανούλη αποτελεί την καλύτερη φάση από τα χθεσινά παιχνίδια της EuroLeague.

Υπάρχουν στιγμές που μία φάση μπορεί να περικλείσει την πεμπτουσία ενός αθλήματος. Ενα καλό παράδειγμα αποτελεί η φάση που δημιούργησε ο Ολυμπιακός χθες το βράδυ στην Τουρκία, με αρχικό δημιουργό και τελικό εκτελεστή τον Βασίλη Σπανούλη.

Ένα σκριν (από τον Γιανγκ), ένα “κόψιμο” (από τον Πρίντεζη), μία backdoor πάσα (από τον Σπανούλη), μία kickout πάσα (από τον Πρίντεζη) και γρήγορη και υποδειγματική κυκλοφορία της μπάλας στην περιφέρεια από τους Λοτζέσκι, Μάντζαρη, μέχρι το τελικό ελεύθερο σουτ από τον Σπανούλη. Το μπάσκετ στην πιο απλή, όμορφη και... by the book μορφή (και εκτέλεση) του.

Δείτε παρακάτω και τις υπόλοιπες φάσεις που ξεχώρισαν από τα χθεσινά ματς:

Tadim Assist of the Night: Ανταμ Χάνγκα

Ο Ανταμ Χάνγκα μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Μπορεί να βγάλει και την ασίστ της βραδιάς, σαν αυτήν που έδωσε χθες το βράδυ στον Κιμ Τιγί.

Dunk of the Night: Γουίλ Κλάιμπερν

Ο Γουίλ Κλάιμπερν μπορεί να σουτάρει πολύ καλά από μακρινή απόσταση. Μπορεί να κάνει όμως και καρφώματα σαν αυτό.

Oscar Mayer Block of the Night: Σινάν Γκιουλέρ

Ο Γιάκα Μπλάζιτς νόμιζε ότι είχε ένα εύκολο λέι-απ, με τον Πλάις εκτός φάσης. Ο Σινάν Γκιουλέρ είχε άλλη άποψη και μας χάρισε το μπλοκ της βραδιάς!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ