EUROLEAGUE

Η αποκάλυψη για τον Χάνεϊκατ από τον προπονητή του στο high school

Η αποκάλυψη για τον Χάνεϊκατ από τον προπονητή του στο high school

Ο προπονητής του Τάιλερ Χάνεϊκατ στο High School επικοινωνούσε μαζί του ενώ ήταν κλειδωμένος στο διαμέρισμά του και αποκαλύπτει γιατί έφτασε στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ φέρεται να αυτοκτόνησε και το ίδιο πιστεύει ότι συνέβη και ο προπονητής του στο Sylmar high school του Λος Άντζελες, ο οποίος συνομιλούσε μαζί του λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του! Αυτό αποκάλυψε ο Μπορτ Εσκότο μιλώντας στους Λος Άντζελες Τάιμς μία ημέρα μετά τον θάνατο του Αμερικανού γκαρντ , όπου είπε ότι η δυσκολία προσαρμογής του στον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής ήταν ο λόγος που δεν αισθανόταν καλά τον τελευταίο καιρό.

" Είναι δύσκολο για ένα παιδί από το Λος Άντζελες να πάει στη Ρωσία, δίχως να γνωρίζει τη γλώσσα και τον τόπο. Δυσκολευόταν πολύ με την προσαρμογή του. Εγώ του έλεγα συνέχεια ότι έπρεπε να βγαίνει έξω και να γνωρίζει κόσμο", είπε στους Τάιμς ο παλιός προπονητής του (από το 2005 έως το 2009).

" Ήταν ένα φανταστικό παιδί. Σπουδαίο παιδί. Είχε όμως κάποια προβλήματα και απ' όσα γνωρίζω, πυροβόλησε τον εαυτό του", είπε στην εφημερίδα του Λ.Α. ο Εσκότο, ο οποίος δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Χάνεϊκατ και τη μητέρα του το απόγευμα της Παρασκευής, μερικές ώρες δηλαδή πριν από το μοιραίο συμβάν. Ο Εσκότο είπε στους Τάιμς ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχαν, ο Χάνεϊκατ του είχε αφήσει την εντύπωση ότι " κάτι τον βαραίνει" και ότι συμβούλεψε αμέσως τη μητέρα του να καλέσει την αστυνομία.

Ο Εσκότο υποστηρίζει μάλιστα ότι συνέχισε να επικοινωνεί με τον Χάνεϊκατ τις επόμενες ώρες μέσω γραπτών μηνυμάτων, κι ενώ στο μεταξύ είχε καταφτάσει η αστυνομία και ο ίδιος βρισκόταν κλειδωμένος στο διαμέρισμά του. " Τον ρωτούσα εάν ήταν καλά και αυτός μου απαντούσε απλά με ένα γράμμα: «Κ»". Η επόμενη ειδοποίηση ήρθε στις 04:45 το πρωί του Σαββάτου, όταν η μητέρα του Χάνεϊκατ τηλεφώνησε στον Εσκότο για να του ανακοινώσει ότι ο γιος της ήταν νεκρός...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ