EUROLEAGUE

Η "άκυρη" απορία του Ράις

Η "άκυρη" απορία του Ράις

Ο Ταϊρίς Ράις παραμένει "στον πάγκο" από την Μπαρτσελόνα και απ' ότι φαίνεται δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις στην EuroLeague. Η άκυρη απορία του έμπειρου πλεϊμέικερ για τον προπονητή της Βαλένθια.

Ο Ταϊρίς Ράις απέχει από τα τεκταινόμενα της EuroLeague, αφού έχει μπει "στον πάγκο" από την Μπαρτσελόνα, κατόπιν κοινής απόφασης της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου.

Κάπως έτσι, αντί να ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, είναι στο σπίτι του και παρακολουθεί τους αγώνες του σημερινού (13/10) προγράμματος. Αυτό βέβαια μοιάζει να είναι το λιγότερο μπροστά στο γεγονός πως έχει μείνει πίσω από τις εξελίξεις, αγνοώντας κάτι πολύ βασικό.

Ότι η Βαλένθια έχει αλλάξει προπονητή! Ο 30χρονος γκαρντ παρακολουθεί το παιχνίδι των "πορτοκαλί" με τη Χίμκι, κι απ ότι φαίνεται του έκανε εντύπωση πως δεν είδε στον πάγκο τους τον Πέδρο Μαρτίνεθ, αλλά τον Τσους Βιντορέτα.

" Η Βαλένθια έχει καινούργιο προπονητή;" αναρωτήθηκε μέσω Twitter, για να λάβει την απάντησή του από τον... πρώην της Βαλένθια. " Ναι", του απάντησα ορθά κοφτά ο Πέδρο Μαρτίνεθ, σε μία τρομερή διαδικτυακή στιγμή!

Η "άκυρη" απορία του Ράις
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ