EUROLEAGUE

Γιουλ: "Με τον Ολυμπιακό ποτέ δεν ξέρεις"

Γιουλ: "Με τον Ολυμπιακό ποτέ δεν ξέρεις"

Ο Σέρχιο Γιουλ παραχώρησε μίνι συνέντευξη λίγο αφότου έλαβε το βραβείο του MVP της σεζόν, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει στον σημερινό (20/5) τόνισε ότι η Φενέρ είναι μεν το φαβορί, αλλά με τον Ολυμπιακό... ποτέ δεν ξέρεις!

Ο Σέρχιο Γιουλ αναδείχθηκε MVP της σεζόν στην EuroLeague, σε μία επιβράβευση της τρομερής χρονιάς που πραγματοποίησε. Μετά την ανάδειξή του λοιπόν παραχώρησε μίνι συνέντευξη, όπου του ζητήθηκε να κάνει και μία πρόβλεψη για τον σημερινό (21/5, 21:00) τελικό ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός γκαρντ στάθηκε λοιπόν στο πλεονέκτημα που έχει η Φενέρμπαχτσε λόγω έδρας, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δε μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό: " Όλα μπορούν να συμβούν. Η Φενέρμπαχτσε παίζει εντός έδρας με τον κόσμο. Με τον Ολυμπιακό ποτέ δεν ξέρεις. Θέλουμε να δόύμε ένα ωραίο παιχνίδι και θα δούμε ποιος θα κερδίσει" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν κλήθηκε να μιλήσει πάντως το βραβείο που έλαβε, ήταν σαφώς πιο ομιλητικός: " Είμαι χαρούμενος. Αισθάνομαι τιμή που έλαβα αυτό το βραβείο. Μου δίνει κίνητρο να συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι ως παίκτης.

Είναι ωραίο να έρχεται ο κόσμος για να σε δει να παίζεις. θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Οι φίλαθλοι αγαπούν τους παίκτες που δίνουν το 100%. Εγώ παίζω με ενέργεια και κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει και αυτό αρέσει στους φιλάθλους".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ