EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Το πιο τρελό φάιναλ-φορ το 2009"

Γιασικεβίτσιους: "Το πιο τρελό φάιναλ-φορ το 2009"
INTIME SPORTS

Στη μνήμη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει χαραχτεί ο ημιτελικός της Ευρωλίγκας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού το 2009.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τα φάιναλ-φορ που έχει βρεθεί, με τον ημιτελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού το 2009 να έχει χαραχτεί στη μνήμη του.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε;

" Το πιο τρελό Final 4 που έχω ζήσει ήταν το 2009, όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό. Όλοι μιλούσαν για αυτό για μήνες και εβδομάδες, καθώς πρόκειται για ομάδες από την ίδια πόλη. Τώρα όλα γίνονται πολύ πιο γρήγορα. Δεν έχουμε χρόνο να διαβάσουμε τι γράφεται ή να σκεφτούμε πολύ. Πριν τον ημιτελικό του Final 4, μεσολαβούσε διάστημα πέντε εβδομάδων. Τώρα μόλις δύο εβδομάδων".

Για το ματς του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ τόνισε: " Δεν ξέρω. Σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι όλα είναι πιθανά. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα και αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Ευρώπης. Πριν ένα χρόνο ο Ολυμπιακός ήταν εκεί και κέρδισε. Αυτό θα πρέπει να τους έχει δώσει πολλή αυτοπεποίθηση. Η ΤΣΣΚΑ έχει μεγάλο μπάτζετ και είναι μεγάλος σύλλογος, με πολλές παρουσίες σε Final 4. Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ημιτελικός".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ