EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Κερδίσαμε εύκολα"

Γιασικεβίτσιους: "Κερδίσαμε εύκολα"

Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αποθέωσε μετά τη νίκη επί της Μακάμπι τους παίκτες του και στάθηκε στην άνετη νίκη της ομάδας του.

Η Ζαλγκίρις πήρε μία νίκη γοήτρου με 77-93 μέσα στην έδρα της Μακάμπι, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον τεχνικό των Λιθουανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος αποθέωσε τους παίκτες του για την ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ.

" Νομίζω ότι ακολουθήσαμε πλήρως το πλάνο που είχαμε θέσει από την αρχή και οι παίκτες μου ακολούθησαν τις εντολές μου στο έπακρο" δήλωσε αρχικά ο Γιασικεβίτσιους, πριν συμπληρώσει: "Αυτά που μου δίνουν οι παίκτες μου κάθε μέρα είναι κάτι που, ως προπονητής, πραγματικά δε μπορώ να ζητήσω περισσότερα. Πολλές ομάδες αλλάζουν τον τρόπο που αμύνονται όταν μας αντιμετωπίζουν κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά οι παίκτες μου βελτιώνονται συνεχώς στο διάβασμα του παιχνιδιού, κάτι που έκαναν και κόντρα στη Μακάμπι".

Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επιστροφή του ως αντίπαλος στην πόλη που δοξάστηκε, αφού ως παίκτης είχε κατακτήσει δύο φορές την EuroLeague με τη Μακάμπι: " Πάντα αισθάνομαι όμορφα όταν επιστρέφω. Όσο κι αν χάρηκα για τη νίκη, θα χαρώ εξίσου το δείπνο που θα βγω αργότερα με τους καλούς φίλους που έκανα εδώ και έχω κρατήσει επαφές".

Για τη Μακάμπι, ο Γκάι Πνίνι δήλωσε πως " το πρόβλημά μας ήτνα η άμυνα. Παρά το γεγονός ότι ευστοχήσαμε σε 14 τρίποντα και με καλά ποσοστά, δεν καταφέραμε να τους σταματήσουμε. Επίσης σκοράραμε μόλις 77 πόντους". Ο Ντέβιν Σμιθ από την πλευρά του στάθηκε στα πολλά "νεκρά" διαστήματα της Μακάμπι: " Παίξαμε καλά μόνο σε ορισμένα σημεία του αγώνα. Δεν είχαμε συνέπεια στην απόδοσή μας. Τους κυνηγούσαμε στο σκορ και κάναμε ένα σερί στο τέλος, αλλά δεν ήταν αρκετό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ