EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Είμαστε μαχητές"

Γιασικεβίτσιους: "Είμαστε μαχητές"

Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αποθέωσε τους παίκτες του μετά το "διπλό" στην έδρα της Μπάμπεργκ, τονίζοντας ότι η νίκη ήρθε χάρη στο μαχητικό πνεύμα της ομάδας.

Η Ζαλγκίρις πήρε σπουδαία νίκη με 86-91 μέσα στην έδρα της Μπάμπεργκ και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για να προκριθεί στα playoffs, αφού έχει ρεκόρ 10-13, με την 8η Μπασκόνια να έχει ρεκόρ 12-11. Απολύτως λογικά λοιπόν, αυτό ήταν ένα από τα γεγονότα στα οποία στάθηκε ο τεχνικός των Λιθουανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

" Ήταν μία σπουδαία νίκη για εμάς. Παλέψαμε σαν άντρες και ανά διαστήματα παίξαμε όμορφο μπάσκετ" δήλωσε αρχικά ο Γιασικεβίτσιους, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Η Μπάμπεργκ σου δημιουργεί πολλά προβλήματα. Κερδίσαμε επειδή είμαστε μαχητές. Ήμασταν επιθετικοί από την αρχή και στις δύο πλευρές του παρκέ για 40 λεπτά. Κάναμε και λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Μπάμπεργκ. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ όμως και πήραμε μία ανδρική νίκη, αφού σε αυτή την έδρα δεν κερδίζουν παιδάκια."

Ο τεχνικός της Μπάμπεργκ, Αντρέα Τρινκιέρι, δήλωσε από την πλευρά του: " Το γεγονός ότι δύο από τους παίκτες της Ζαλγκίρις (Λεκαβίτσιους, Γιανκούνας) είχαν παρέα 9/11 τρίποντα, κάτι που έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, δεν ήμασταν έτοιμοι στην άμυνα και κάναμε δύσκολο το παιχνίδι για εμάς. Στο τέλος έπρεπε να παίξουμε μερικές μαζεμένες καλές άμυνες και δεν το κάναμε και η Ζαλγκίρις έβαλε μερικά μεγάλα σουτ και κέρδισε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ