EUROLEAGUE

Για το "διπλό" στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται σήμερα (17/1) να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε (19:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 18η αγωνιστική της EuroLeague.

Μερικές μόλις ημέρρες μετά τον εντός έδρας θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την τέταρτη "διαβολοβδομάδα" της σεζόν σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φενέρμπαχτσε (19:45, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Οι "πράσινοι" ξέρουν ότι έχουν δύσκολη αποστολή, αλλά θα παλέψουν για τη νίκη, η οποία αν έρθει θα τους διατηρήσει στην 2η θέση στην EuroLeague (ισόβαθμους) με τον Ολυμπιακό με ρεκόρ 13-5.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ τραυματίστηκε στο πέλμα. Απουσίες ωστόσο θα έχει και η Φενέρμπαχτσε, η οποία θα παραταχθεί σίγουρα χωρίς τους Τζέιμς Νάναλι και Νίκολα Κάλινιτς, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γιαν Βέσελι, με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ του.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι "πράσινοι" είχαν κερδίσει με 70-68 χάρη σε τρίποντο του Νίκου Παππά στο φινάλε.

To υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας:

Τετάρτη (17/01)

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Εφές

21:45 Μιλάνο - Ουνικάχα

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΔΩ

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ