EUROLEAGUE

Για το "break στο break" στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

Για το "break στο break" στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός "ρίχνεται στη μάχη" αντιμετωπίζοντας την - ενισχυμένη με την προσθήκη του Σέρχιο Γιουλ - Ρεάλ στη Μαδρίτη στο Game 3 της σειράς (19:45, LIVE Blog από το Sport24.gr), ελπίζοντας να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Παναθηναϊκό. Με την σειρά στο 1-1, σε μερικές ώρες οι "πράσινοι" θα πατήσουν στο παρκέ του "Wizink Center" για να αντιμετωπίσουν την Ρεάλ στο Game 3 (19:45, LIVE Blog από το Sport24.gr), θέλοντας να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας που έχασαν στο δεύτερο παιχνίδι.

Στην προσπάθειά του αυτή ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα έξτρα εμπόδιο μπροστά του: Τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην δράση σε αυτό το παιχνίδι, έπειτα από 8 1/2 μήνες απουσίας από τα παρκέ. Η κατάσταση ετοιμότητας του ηγέτη της Ρεάλ δεν είναι γνωστή, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα γίνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το ευχάριστο για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, κάτι που σημαίνει ότι απλώς θα έχει δίλημμα για τον παίκτη που θα αφήσει εκτός 12αδας. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο Game 1 εκτός 12αδας είχε μείνει ο Κέι Σι Ρίβερς και στο Game 2 ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Χίμκι υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), σε μία προσπάθεια να κρατήσει "ζωντανή" την σειρά. Η ΤΣΣΚΑ από την πλευρά της, η οποία προηγείται με 2-0 νίκες, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την δουλειά και να "σκουπίσει" την Χίμκι, έχοντας ξανά εκτός τους Κάιλ Χάινς και Νάντο Ντε Κολό.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ