EUROLEAGUE

Γεμάτο αστέρια το "Zadar Basketball Tournament"

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός... θα είναι μεταξύ αυτών που θα παρακολουθήσουν το "Zadar Basketball Tournament". Το event θα 'χει και guest star, όπως ο Ντίνο Ράτζα, ο Ντέγιαν Μποντιγόργκα και ο Γκρεγκόρ Φούτσκα.

Το "Zadar Basketball Tournament" φιλοδοξεί να αποτελέσει μια από τις σπουδαιότερες μπασκετικές στιγμές στην ιστορία του κροατικού μπάσκετ. Οι Ντίνο Ράτζα, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Γκρεγκόρ Φούτσκα είναι μερικά από τα ονόματα που θα δώσουν το παρών στο τουρνουά, μαζί με τη χρυσή γενιά της Ζαντάρ του 1974-75.

Πέρα της παρουσίας σπουδαίων προσωπικοτήτων, το event αναμένεται να προσφέρει και πλούσιο μπασκετικό θέαμα, καθώς σε αυτό θα συμμετάσχουν τέσσερις εκπρόσωποι της Euroleague (μεταξύ τους και αντίπαλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη Euroleague) και πιο συγκεκριμένα οι Γαλατασαράι, Φενερμπαχτσέ, Τσεντεβίτα, Άλμπα Βερολίνου θα συναντήσουν την Νταρουσάφακαι και την οικοδέσποινα Ζαντάρ.

Η αυλαία ανοίγει (την Πέμπτη 18/9) με ματς... του 2ου ομίλου της Euroleague, μεταξύ της Τσεντεβίντα και Άλμπα Βερολίνου. Τα άλλα δυο ζευγάρια της πρεμιέρας είναι: Ζαντάρ- Φενερμπαχτσέ (οι Τούρκοι ανήκουν στον όμιλο του Παναθηναϊκού) και Γαλατασαράι (αντίπαλος του Ολυμπιακού)- Νταρουσάφακα. Την Κυριακή (21/9) το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με τον τελικό (μεταξύ των νικητών των ημιτελικών).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ